Tien originele ideeën om uw bedrijf bijeenkomst op te leuken.

Staat uw idee er niet bij? U mag gratis brainstormen met John Negenkerken de ideeën specialist van Nederland.

 1. “Mysterieuze Networking”: John Negenkerken kan tijdens het bedrijfsfeest rondlopen en zijn goocheltrucs gebruiken om mensen met elkaar te verbinden. Hij kan bijvoorbeeld visitekaartjes laten verdwijnen en weer tevoorschijn toveren bij de juiste personen, waardoor gesprekken en netwerkmogelijkheden ontstaan.
 2. “Magische Mixologie”: John Negenkerken kan een speciale cocktailbar bemannen waar hij magische goocheltrucs uitvoert terwijl hij heerlijke drankjes bereidt. Dit zorgt voor entertainment en een unieke ervaring voor de gasten.
 3. “Goochelen met Producten“: John Negenkerken kan tijdens het bedrijfsfeest de producten of diensten van het bedrijf op magische wijze presenteren. Hij kan bijvoorbeeld producten laten verschijnen uit het niets of transformaties uitvoeren die de veelzijdigheid en innovatie van het bedrijf benadrukken.
 4. “Mystieke Team Building“: John Negenkerken kan deelnemen aan een teambuildingactiviteit waarbij hij puzzels, raadsels en magische uitdagingen creëert. Dit helpt teams om samen te werken, problemen op te lossen en elkaar beter te leren kennen, terwijl ze genieten van het spektakel.
 5. “Illusoire Speech”: John Negenkerken kan een keynote speech geven op het bedrijfsfeest en zijn goochelkunsten gebruiken om de boodschap kracht bij te zetten. Hij kan metaforen creëren door middel van magische trucs en zo de belangrijkste punten van de speech benadrukken.
 6. “Magische Fotobooth”: John Negenkerken kan een interactieve fotobooth opzetten waar gasten magische rekwisieten kunnen gebruiken en goocheltrucs kunnen leren. Dit zorgt voor leuke en unieke foto’s die de gasten kunnen delen op sociale media, waardoor het bereik van het evenement wordt vergroot.
 7. “Goochelende Gastheer”: John Negenkerken kan optreden als gastheer van het bedrijfsfeest en de gasten verwelkomen met zijn verbluffende goocheltrucs. Hij kan ook de rol van “mysterieuze gids” op zich nemen en gasten door het evenement leiden met behulp van zijn magische vaardigheden.
 8. “Magische Beloningen”: John Negenkerken kan een prijzentafel beheren waar medewerkers tijdens het bedrijfsfeest magische beloningen kunnen winnen. Dit kan variëren van kleine goocheltrucs tot persoonlijke optredens van John zelf voor de gelukkige winnaars.
 9. “Betoverend Entertainment“: John Negenkerken kan gedurende het hele bedrijfsfeest verschillende podiumoptredens verzorgen. Hij kan grote illusies, kaarttrucs en interactieve goochelshows uitvoeren, waardoor de gasten worden vermaakt en verwonderd.
 10. “Goochelende Icebreaker-activiteit”: John Negenkerken kan fungeren als de meester van ceremonies en deelnemers aan het bedrijfsfeest betrekken bij interactieve goocheltrucs als icebreaker. Dit helpt de sfeer te ontspannen, gesprekken op gang te brengen en een leuke en magische start te geven aan het evenement.
 11. contact facebook