John Negenkerken

Maak Aandacht Jouw Troef tegen Digitale en andere Afleiding

Lezing over focus, aandachtsbeheer: Fun, Leerzaam en Direct Toepasbaar!

Hallo daar, je bent op zoek naar een leuke interactieve lezing voor congres of andere bijeenkomt. Mijn naam is John Negenkerken, en ik deel graag met jou mijn prijswinnende expertise als aandachttrekker, illusionist en mentalist, gecombineerd met slimme tips voor aandachtsbeheer te midden van de digitale chaos.

De Kracht van Focus: Van Negatieve Spiraal naar Positieve Aandacht

Ik begrijp als geen ander hoe focus niet alleen productiviteit beïnvloedt, maar ook ons brein diepgaand beïnvloedt. Samen gaan we op een inspirerende reis naar positieve aandacht, waar ik mijn prijswinnende illusionaire technieken combineer met concrete tips voor aandachtsmanagement.
goochelaar en illusionist
Over de Lezing: Een Persoonlijke Reis door Aandacht, Afleiding en Succes

Ik neem je persoonlijk mee op een boeiende reis, verrijkt met interactieve mind-experimenten en verbazingwekkende illusies. Als illusionist en aandachtsexpert onthul ik niet alleen technieken, maar ook de sleutel tot succes in jouw onbewuste brein.

Aandachtsmanagement voor Bedrijven en Overheden

Mijn lezingen zijn ontworpen om bedrijven en overheden te voorzien van inzichten in de geheimen van het brein. Ontdek praktische benaderingen die waardevol zijn voor het succes van elke organisatie.

Breed Toepasbaar: Ervaar het op Congressen, Theater en Zakelijke Events

Of het nu een congres, theaterproductie of zakelijk evenement is, mijn interactieve presentatie kan de dynamiek ervan veranderen. In slechts 30 tot 45 minuten biedt mijn lezing concrete handvatten voor succes te midden van digitale afleiding.

Persoonlijk Contact voor een Unieke Ervaring: “Werkelijkheid is Jouw Eigen Perceptie”

Meer dan een lezing bied ik een unieke ervaring waarbij ik persoonlijk contact maak om de werkelijkheid te beïnvloeden. Neem vandaag nog contact op voor een ervaring die jouw perceptie zal transformeren.

Boodschap en Thema Geïntegreerd in de Show: Ontdek de Laatste Onderwerpen

Ervaar de kracht van beïnvloeding, begrijp het belang van perceptie, leer effectief omgaan met afleiding, bevorder positief denken en mindset, en herprogrammeer jezelf voor succes.

Een kleine focus test: Doe wat er gevraagd wordt in het filmpje en mail mij met de vraag om het antwoord te sturen je zult verbaasd staan. Tip laat je niet afleiden tijdens het bekijken van het filmpje!

Laat Mij, Jullie Boeien: Energiek, Interactief en Verfrissend

Met mijn achtergrond als prijswinnend illusionist maak ik persoonlijk verbinding met jullie, waarbij ik zowel verbale als non-verbale technieken inzet. Mijn presentaties zijn niet alleen energiek en interactief, maar bieden ook een verfrissende kijk op de kracht van focus.

 

  • Investeer in Succes met Aandachtsmanagement: Vooruit, naar de Toekomst
  • Transformeer jouw organisatie met aandacht management als leidraad.
  • Ontwikkel een positieve mindset, beheer afleidingen en maak bewuste keuzes voor een succesvolle toekomst.

Wilt u graag snel contact met mij hebben?

Vul dan hieronder uw gegevens in en ik zorg ervoor dat wij z.s.m. contact hebben (meestal binnen 2 uur).


1 + 15 =

U kunt mij bellen

Dagelijks tussen
08:00 - 21:00
op het nummer: 06 505 74 439

Email

U kunt het contactformulier gebruiken.