Restaurant goochelaar

Restaurant goochelaar John Negenkerken inzetten in uw restaurant is een goede beslissing! John is prijswinnaar op het Nederlands kampioenschap goochelen. Hij heeft een afgeronde koksopleiding en veel ervaring als ober. Daarnaast is hij al meer dan 17 jaar werkzaam als professioneel goochelaar. John kent dus als geen andere restaurant goochelaar het reilen en zeilen van de horeca. En wellicht het belangrijkste: hij weet hoe het is om professioneel uw gasten in de watten te leggen!

Een ware beleving voor uw gasten

Uw tevredenheid is gegarandeerd

Altijd een eerlijke prijs

Meer dan 17 jaar ervaring

Wat heeft John als restaurant goochelaar u te bieden?

Van rondlopend goochelen naar private dining, naar een heuse dinnershow. Dit zijn de programma’s die bij restauranthouders het populairst zijn! John zal ze hieronder voor u uit de doeken doen. De onderstaande film is opgenomen in diverse restaurants, eetcafés en tijdens de mind magic comedy dinnershow.

De rondlopende goochelaar goochelt aan tafel

Rondlopend tafelgoochelen

Als rondlopende goochelaar heeft John ruim zijn sporen verdient. Hij loopt in uw restaurant van groepje naar groepje en vermaakt uw gasten. Hij is rustig aanwezig zodat de andere gasten gewoon een gesprek kunnen voeren en kunnen genieten van de lekkere gerechten die u hen serveert. Mocht er onverhoopt iets misgaan in de keuken dan is John uw reddende engel. Hij vermaakt de gasten gewoon wat langer aan hun tafel en niemand weet dat er iets niet helemaal goed ging in uw horecagelegenheid.

Private dining

Voor een private dining wordt John vaak door de klant zelf ingehuurd. Meestal gaat het hier om een zakelijk diner of familie bijeenkomst van mensen met een hoog profiel. John staat bekend om zijn discretie en gebruikt namen van gasten alleen in overleg. Ook zijn er zeer veel restaurants die John aanbevelen voor deze bijzondere groep gasten. Ze weten dat John stil op de achtergrond zijn werk doet en de gasten fêteert op een geweldige magische avond. Het mooie hiervan is dat u als restauranthouder alle credit ontvangt omdat u John heeft aanbevolen!

Dinnershow

John kan in uw restaurant een heuse dinnershow geven. Hiervoor is geen zaak te groot of te klein. Hij heeft hier zeer veel ervaring mee en zorgt ervoor dat het uw bedrijf geen windeieren legt! De tijdsduur van deze dinnershow varieert naar uw wensen. Zo wil het ene restaurant een dinner en een show en het andere een avondvullende dinnershow.

Over dinner en een show vindt u hier meer.

Deze act is uniek in Nederland! En zorgt ervoor dat uw gasten meerdere malen de dinnershow in uw restaurant zullen bezoeken. John maakt graag een afspraak met u als horeca ondernemer om de mogelijkheden voor uw restaurant te bespreken.

Voorbeeld van hoe een dinnershow er bij u uit kan zien

Bij de dinnershow met een tijdsduur van 3 uur worden uw gasten op ludieke manier ontvangen bij de entree. Zij zullen lachend naar binnengaan en meteen zit de sfeer er goed in! Hierna stelt John zich centraal aan iedereen voor en zal hij het reilen en zeilen van de avond uitleggen.

  • Na het voorgerecht volgt er een showblok van 30 minuten.
  • Na dit showblok volgt het hoofdgerecht waarna showblok nummer 2 gedurende 30 minuten zal plaatsvinden.
  • Na showblok 2 zal het dessert geserveerd worden en vervolgens komt showblok nummer 3 gedurende 30 tot 45 minuten aan bod. Hierin zal John zijn meest spraakmakende act laten zien!

Eenmalig of een abonnement op restaurant goochelaar

Restaurant + gastenbeleving + tafelgoochelaar John = extra omzet!

U wilt uw gasten iets nieuws voorschotelen iets wat weinig andere restaurants of eetcafés doen. Een tafel- of centrale act die uw omzet en personeel niet in de weg zit maar juist omzet en sfeer verhogend is! Denk er dan eens aan om John meerdere malen per jaar in te zetten.

TIP! Goochelaar op uw terras

Tijdens de lente en zomermaanden is de restaurant goochelaar prima in te zetten als terras goochelaar.

John heeft een uitgebreid zomers repertoire om uw terras tot leven te brengen waardoor mensen langer blijven zitten en meer consumeren. Ook heeft John voor uw restaurant of eetcafé een aantal trucs in zijn mouw die er voor zorgen dat u extra omzet gaat draaien op uw cocktails. Meer weten, neem dan nu contact op met John de rondlopende goochelaar o.v.v. terras goochelaar.

Gunstig geprijsd

U kunt hiervoor een abonnement afsluiten voor zeer gunstige prijzen. John is dan wekelijks of maandelijks in uw restaurant te vinden op gezette tijden. Dit zorgt ervoor dat uw gasten weten dat bijvoorbeeld maandag Magic monday is in uw horecagelegenheid.

Uit ervaring weten we dat gasten speciaal voor de goocheltrucs van John naar uw horecagelegenheid zullen terug keren. Op die manier zal er snel een schare “fans “ontstaan die niet alleen bij u eten maar ook langer blijven zitten en gratis reclame voor u maken op sociale media. Restaurant goochelaar John Negenkerken heeft zo zijn trucje om uw gasten te motiveren naar uw sociale media pagina te gaan. John maakt graag een afspraak met u als horeca ondernemer om de mogelijkheden voor uw restaurant te bespreken.

Neem hier contact op met John de restaurant goochelaar o.v.v. tafel goochelen restaurant. Tafel goochelshows worden afgestemd op uw clientelle!

Geschiedenis van het ontstaan van de restaurant goochelaar

Meer dan zeventien jaar geleden vond John Negenkerken het woord rondlopende goochelaar uit. Voor die tijd waren andere namen voor goochelaars: close-up goochelaar, tafelgoochelaar, kaartengoochelaar, goochelaar met munten of anders. John dacht: “Wie ben ik en wat doe ik?”

Het antwoord was: “Ik ben goochelaar en loop van groepje naar groepje, tafel naar tafel”. En zo is de term rondlopende goochelaar geboren. Dat collega’s termen als close-up goochelaar of tafelgoochelaar gebruikten is niet zo verwonderlijk. Ze hebben hun inspiratie opgedaan in Engeland en met name Amerika waar de term tabel magician of close-up magician nog steeds heel gewoon is.

Deze titels worden door de band genomen gebruikt door restaurant goochelaars. Zij lopen in een restaurant van tafel naar tafel en van groepje naar groepje mensen die heerlijk zitten te dineren. De thuispagina van de rondlopende goochelaar vindt u hier.

Uw goochelaar voor de horeca in Nederland was vaak in de media te zien. Meer hierover vindt u hier.
Ter informatie John beschikt over alle vaccinaties!
Volg John op:

Twitter John Negenkerken (@JohnNegenkerken) / Twitter
Facebook John Negenkerken | Facebook
Instagram John de rondlopende goochelaar (@john_negenkerken) • Instagram-foto’s en -video’s

Stuur mij een bericht:

Neem hieronder contact op. Stel uw vraag of vraag een gratis offerte aan.

Magie met een glimlach!

John bellen

06 50574439

Wilt u graag snel contact met mij hebben?

Vul dan hieronder uw gegevens in en ik zorg ervoor dat wij z.s.m. contact hebben (meestal binnen 2 uur).


5 + 7 =

U kunt mij bellen

Dagelijks tussen
08:00 - 21:00
op het nummer: 06 505 74 439

Email

U kunt het contactformulier gebruiken.