Workshop focus op beïnvloeding

Workshop focus op beïnvloeding ®

De workshop focus op beïnvloeding heeft als doel het inzichtelijk maken van externe beïnvloedingen op ons gedrag en het vertalen van onze lichaamstaal. Met andere woorden wat straalt iemand zijn lichaamstaal uit en hoe kan ik deze interpreteren. We gaan met name in op het lezen van oogsignalen (eye accessing cues). Ook zal een patroon interruptie aangeleerd worden, dat direct je eigen veiligheid kan vergroten.

De workshop focus op beïnvloeding ® bestaat uit een kwalitatief goede inhoud (maatwerk), fun en hands on ervaren.

Tijdsduur workshop focus op beïnvloeding

De workshop focus op beïnvloeding duurt 120 minuten en is 100% interactief.

De doelstelling is het aanleren van een aantal nuttige skills en het creëren van bewustwording hoe we met een aantal simpele processen ons eigen gedrag kunnen herkaderen. Hiermee kunnen we bijvoorbeeld mensen bewust positief sturen in hun gedrag.

Opbouw workshop

-Intro wie ben ik en wat doe ik

-De deelnemers laten ervaren hoe het voelt onderbewust gestuurd te worden. O.a. door leading en passing technieken (het onderbewust sturen van hun gedrag tot een besluit waar de influencer wil komen).

-Uiteenzetting van wat ze ervaren hebben + vragen beantwoorden

-Uitleg eye accessing cues

-Break out in kleine groepjes om aangeleerde skills zelf te testen

-Evalueren, ervaringen delen en fine tunen

-Leugendetectie (kun je iemands pincode en andere persoonlijke informatie raden aan de hand van zijn lichaamstaal?)

-Conclusie

How to influence peopleWat neemt de deelnemer aan vaardigheden mee?

De deelnemers gaan weg met een verhoogde bewustwording van de invloed die hun lichaamstaal/lichaamscommunicatie heeft op anderen.

Zij leren deze skill aan, te herkennen en aan te wenden om het gesprek en hiermee de daden van iemand positief te beïnvloeden.

Tevens zijn zij in staat de interne dialoog van iemand te herkennen en hun eigen communicatie hierop aan te passen met een positief resultaat als gevolg.

Voor wie

Focus op beïnvloeding is ideaal voor mensen die met veel wisselende contacten werken, bijvoorbeeld politiemensen, mensen met een loketfunctie en communicatieprofessionals.

 

Contact

Meer weten of meteen boeken, neem dan nu contact op:

Per mail via het contact formulier o.v.v. Focus op beïnvloeding of

telefonisch met John Negenkerken 06-50574439