Jubileum goochelaar John Negenkerken heeft veel ervaring met het helpen bij het vieren van uw jubileum.

Of het nou gaat om het vieren van uw 65 jarige verjaardag, het feit dat uw bedrijf 25 jaar bestaat of uw zilveren bruiloft; John is een graag geziene gast bij jong en oud. Hieronder staan wat mogelijkheden beschreven die de jubileum goochelaar u kan bieden.

Elk feest heeft een persoonlijk karakter

Uw tevredenheid is gegarandeerd

Altijd een eerlijke prijs

Meer dan 10 jaar ervaring

Jubileumfeest verjaardag

Jubileum rondlopende goochelaar op uw verjaardag.

Als u een kroonjaar heeft of u geeft een jubileumfeest voor een andere respectabele leeftijd. Denk dan eens aan de rondlopende goochelaar om uw familie en vrienden te vermaken en uw dag onvergetelijk te maken. U hoeft niets te regelen. John de jubileum goochelaar regelt alles voor u en biedt u zelfs een gratis goochelpakket voor de aanwezige (klein)kinderen aan. Om uw jubileum te vieren kent de rondlopende goochelaar diverse mogelijkheden zoals bijv. rondlopend (tafel) goochelen, een plenaire act, entree act of het beste van alles: de drie in één act.

JUBILEUM DRIE IN ÉÉN ACT. DRIE ACTS VOOR ÉÉN MOOIE PRIJS.

z

Entree act

Tafel goochelen

Centrale act

Jubileum trouwdag

Jubileum tafelgoochelaar op uw trouwdag. Tijdens uw koperen, zilveren of gouden bruiloftsfeest loopt de tafelgoochelaar van groepje naar groepje en vermaakt uw gasten met een gulle lach. Zij zullen verrukt zijn van de goocheltrucs die uw jubileum tafelgoochelaar laat zien. Stijlvol, rustig en interactie zijn hierbij de sleutelwoorden. Of u nou kiest voor rondlopend goochelen van tafel naar tafel of een mooie plenaire act, John de jubileum goochelaar helpt u graag persoonlijk bij het maken van uw keuze. Wilt u meer informatie, neem dan contact op met John.

Jubileum bedrijf

Het is zover uw bedrijf heeft een jubileum te vieren. Dit doet u natuurlijk niet alleen maar samen met uw team en uw klanten/gasten. Tijdens uw jubileum feest loopt de rondlopende goochelaar van groepje naar groepje of u kunt ook de voorkeur geven aan een plenaire act tijdens een speciale bijeenkomst. Wilt u een combinatie van entree act, rondlopend goochelen en een plenaire (prijswinnende) goochel act waar al uw gasten aan mee kunnen doen, dan is dit uiteraard ook mogelijk. Wat u ook kiest, John legt de mensen om wie u geeft in de watten met zijn unieke en stijlvolle magie.

Maatwerk

Op verzoek maakt hij ook trucs op maat met bijv. uw bedrijfslogo of uw bedrijfsuiting. Beeldt u zich eens in wat uw klanten en personeel zullen zeggen en hoe dit op u afstraalt!

Jubileum tip! Voor een jubileum viering vanaf 150 personen raad John u van harte Cabaret Casino Magic aan.

Beste John, Onze feestavond met jou als rondlopende goochelaar is een enorm succes geweest. Het oogst veel bewondering hoe je hebt meegedacht in de aanloop naar ons feest. Op de avond zelf heb je een ieder van ons bedrijf verwonderd en laten lachen met je unieke vorm van goochel-entertainment! John nogmaals enorm bedankt.
Goedemorgen John, Mede namens het bestuur wil ik je nog nageven dat je optreden zaterdag op de boot door ons en de feestgangers bijzonder op prijs is gesteld. De kwaliteit van de trucs en je presentatie streden daarbij om de voorrang. Je inzet was een goede bijdrage aan de fijne sfeer en het plezier van die dag.
Dank en misschien tot ziens, waar dan ook.
John is geen doorsnee goochelaar. Hij laat het gewone goochelen ver achter zich en laat je geloven dat wonderen echt bestaan!
Goedemiddag John, Langs deze weg wilde ik je nog even laten weten dat 11 december mede dankzij jouw aanwezigheid een zeer geslaagde avond was! Erg bedankt voor je positieve invulling van het stuk “MAGIC” op deze avond. Paste erg goed in het thema “Together we create MAGIC”.

Stuur mij een bericht:

Neem hieronder contact op. Stel je vraag of vraag een gratis offerte aan.

John bellen

06 50574439

Wilt u graag snel contact met mij hebben?

Vul dan hieronder uw gegevens in en ik zorg ervoor dat wij z.s.m. contact hebben (meestal binnen 2 uur).


8 + 6 =

U kunt mij bellen

Dagelijks tussen
08:00 - 21:00
op het nummer: 06 505 74 439

Email

U kunt het contactformulier gebruiken.