Magic op de beurs

Beursgoochelaar John Negenkerken gebruikt magic om beursbezoekers naar jouw beursstand te krijgen. Met op maat gemaakte illusies én kennis van (jouw) zaken.

Een gedegen voorbereiding op uw beurs.

Meetbaar resultaat.

Beurstraining van uw stand bemanning.

Het aantrekken van prospects.

Het vasthouden van prospects.

De truc van het aantrekken

In en rond jouw beursstand speelt De Beursgoochelaar voor ijsbreker en klantenmagneet. Hij maakt prospects los, warm, nieuwsgierig en enthousiast. En klaar voor een gesprek met jouw salesteam. Hoe werkt dat?

Beursgoochelaar 2.0

John Negenkerken is meer dan een beursgoochelaar in Nederland en België. Hij is een illusionist met ondernemersbloed. Een herriemaker met mensenkennis en een direct marketingspecialist met magische meerwaarde.

Wat doet Beursgoochelaar Nederland en België?

Als jouw bedrijf op een beurs staat, is het natuurlijk de bedoeling dat mensen je beursstand bezoeken. En dan niet zomaar mensen: de juiste mensen. Mogelijke klanten. Prospects. Mensen die serieus met je in gesprek willen gaan over jouw dienst of product.

Prospects aantrekken

Beursgoochelaar John Negenkerken gebruikt magic om beursbezoekers naar jouw stand te krijgen. Hij verleidt ze en maakt ze nieuwsgierig naar jouw bedrijf. Met unieke, grappige en inhoudelijk sterke illusies krijgt hij ze de drempel over. Zo brengt hij enthousiaste mensen met jouw salesteam in gesprek. En genereert hij (meetbare) leads.

Illusies op maat maken

Dat doet hij niet door een standaard trukendoos open te trekken, maar door illusies op maat te maken, passend bij jouw bedrijf, product of dienst. Door lawaai te maken in de stand. Of naast de stand. Door de juiste bezoekers aan te spreken, op de juiste manier. Met humor, kennis van zaken en kennis van mensen.

Hoe werkt dat (op de beurs)?

Beursgoochelaar John werkt altijd op de manier die het beste past bij jouw bedrijf en boodschap. Daarom wil hij eerst weten: waarom staat jouw bedrijf op de beurs? Wat wil je vertellen? Tegen wie? En wat is de meerwaarde van het product dat je onder de aandacht wilt brengen? De antwoorden daarop zijn de basis voor de unieke, op maat gemaakte illusies voor jouw bedrijf.

Illusie in de stand

Die illusies voert John soms uit in de buurt van de stand, om rondwandelende bezoekers aan te spreken, het ijs te breken en nieuwsgierigheid te wekken.
Maar hij geeft ook gerust inhoudelijke presentaties ín de stand, met een flinke dosis magic en humor. Of hij fungeert als een ware publieksmagneet met een eigen show in zijn “magician booth”.

Opwarmen en verblinden

Hoe en waar hij ook te werk gaat: hij warmt de beursbezoekers van Nederlandse en Belgische vakbeurzen op. Lokt ze over de drempel. Maakt ze nieuwsgierig naar jouw product. Enthousiast over jouw bedrijf. En (tijdelijk) blind voor het aanbod van je beursbuurman. Zo creëert hij voor jouw salesteam de ideale omstandigheden om met die bezoekers, jouw prospects, in gesprek te gaan.

Beurzen in binnen- en buitenland

John werkt vooral in Nederlands taalgebied (Nederland en België), maar hij is ook te boeken voor beurzen in het buitenland en kan zijn presentaties en illusies ook in het Engels uitvoeren.

Wie is John?

De truc van goochelen op een vakbeurs is dat je méér doet dan entertainen. Dat je oog hebt voor het publiek dat je aanspreekt. Dat je de aandacht van dat publiek op een ludiek manier naar een product, merk of bedrijf weet te brengen. En dat je dus heel goed op de hoogte bent van het verhaal dat een bedrijf op een vakbeurs wil vertellen. Zodat je dat op een magische manier kunt verpakken.
Dat is precies wat John Negenkerken goed kan én wat hij leuk vindt om te doen. Hij is namelijk specialist in magic, direct marketing én menselijk gedrag.

Bedrijfsboodschap in een illusie

John heeft ruime ervaring als ondernemer en marketingspecialist en beschikt over een grote mensenkennis. Hij was 20 jaar lang eigenaar van een groot aantal Retail stores. Na de succesvolle verkoop hiervan legde hij zich volledig toe op het bestuderen van menselijk gedrag: hoe gaan wij als mensen met illusies om? Hoe werkt ons coping mechanisme, hoe worden wij beïnvloed door marketingtechnieken? Ook slaagde John voor een cursus Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP).

Menselijk gedrag

Daarnaast is John auteur van diverse artikelen in vakliteratuur, geeft hij lezingen en demonstraties over het beïnvloeden van menselijk gedrag. Hij ontwikkelde bovendien een uniek assessment systeem (The System), waarbij hij met één vraag voor 80% weet wie hij tegenover zich heeft. En wat diegene drijft.

 

Kortom: John spreekt de taal van bedrijven, snapt het gedrag van klanten en vertaalt dat naar illusies die bedrijven niet alleen aandacht, maar ook nieuwe leads opleveren tijdens een beurs.

John bellen

06 50574439

Wilt u graag snel contact met mij hebben?

Vul dan hieronder uw gegevens in en ik zorg ervoor dat wij z.s.m. contact hebben (meestal binnen 2 uur).


13 + 9 =

U kunt mij bellen

Dagelijks tussen
08:00 - 21:00
op het nummer: 06 505 74 439

Email

U kunt het contactformulier gebruiken.