ZOEKT U EEN GOOCHELAAR VOOR UW FEEST?

Vaak word ik uitgenodigd om te komen goochelen op een familiefeest/bijeenkomsten. Echter voordat ik geboekt wordt, is er eigenlijk altijd de vraag hoe het familiefeest programma eruitziet en wat krijgen wij voor de centjes?

Elk feest heeft een persoonlijk karakter

Uw tevredenheid is gegarandeerd

Altijd een eerlijke prijs

Meer dan 10 jaar ervaring

EEN ERVARING OM NOOIT MEER TE VERGETEN

We openen de avond met een stukje centraal goochelen voor het feestvarken. Hij of zij krijgt op magische wijze een kadootje en mag dit natuurlijk houden. Hierna loop ik de rest van de avond de tafels langs om voor iedereen diverse mooie familiefeest goochelacts te doen zoals met kaarten, munten en elastiekjes die verschijnen en verdwijnen in het niets.

Een voorbeeld van een kaartentruc die speciaal verzonnen is voor het familiefeest is: iemand mag op een zelfgekozen kaart zijn handtekening zetten en de kaart terugstoppen in de stapel kaarten. Vervolgens mag hij of zij de kaarten schudden en de kaart terugzoeken in het kaartspel. Wat blijkt de kaart zit niet meer in het spel. Maar als de persoon op staat blijkt hij/zij erop te zitten!

  • Jubilea
  • Verjaardag
  • Bruiloften
  • 25 jarige bruiloft
  • Personeelsfeesten
  • Bedrijfsborrel
  • Verjaardag van opa of oma
  • Babyshower
Beste John, Onze feestavond met jou als rondlopende goochelaar is een enorm succes geweest. Het oogst veel bewondering hoe je hebt meegedacht in de aanloop naar ons feest. Op de avond zelf heb je een ieder van ons bedrijf verwonderd en laten lachen met je unieke vorm van goochel-entertainment! John nogmaals enorm bedankt.
Goedemorgen John, Mede namens het bestuur wil ik je nog nageven dat je optreden zaterdag op de boot door ons en de feestgangers bijzonder op prijs is gesteld. De kwaliteit van de trucs en je presentatie streden daarbij om de voorrang. Je inzet was een goede bijdrage aan de fijne sfeer en het plezier van die dag.
Dank en misschien tot ziens, waar dan ook.
John is geen doorsnee goochelaar. Hij laat het gewone goochelen ver achter zich en laat je geloven dat wonderen echt bestaan!
Goedemiddag John, Langs deze weg wilde ik je nog even laten weten dat 11 december mede dankzij jouw aanwezigheid een zeer geslaagde avond was! Erg bedankt voor je positieve invulling van het stuk “MAGIC” op deze avond. Paste erg goed in het thema “Together we create MAGIC”.

Stuur mij een bericht:

Neem hieronder contact op. Stel je vraag of vraag een gratis offerte aan.

Magie met een glimlach!

John bellen

06 50574439

Wilt u graag snel contact met mij hebben?

Vul dan hieronder uw gegevens in en ik zorg ervoor dat wij z.s.m. contact hebben (meestal binnen 2 uur).


2 + 3 =

U kunt mij bellen

Dagelijks tussen
08:00 - 21:00
op het nummer: 06 505 74 439

Email

U kunt het contactformulier gebruiken.