Contact maken met De rondlopende goochelaar. Magie met een glimlach!

Omdat de juiste goochelaar op uw feest of bedrijfsbijeenkomst heel belangrijk is voor u en uw gasten en goochelen zeer persoonlijk werk is, bied ik u de gelegenheid om mij persoonlijk te ontmoeten!

Ik nodig u graag bij mij thuis uit om in een persoonlijk gesprek uw wensen te bespreken. Natuurlijk zal ik ook een kleine demonstratie van mijn goochelkunsten laten zien. Een persoonlijke ontmoeting is erg handig om bijvoorbeeld een stukje twijfel weg te nemen. Omdat ik veel specialistisch goochelwerk verricht zoals jubilea, bruiloften, bedrijfsfeesten/bijeenkomsten, maar ook veel werk voor doven en slechthorenden, vind ik het belangrijk dat u kiest voor de juiste man op de juiste plaats (het moet goed voelen).

Deze persoonlijke benadering is gegroeid uit de wens van veel mensen die vragen of ze op een feestje, bruiloft of bedrijfsbijeenkomst mogen komen kijken. Maar helaas kan dit natuurlijk niet!! Want hoe zou u het zelf vinden als mijn klanten op uw bijeenkomst zouden komen kijken? Vandaar dat ik u van harte uitnodig voor een persoonlijk gesprek, hetzij telefonisch of gezellig onder het genot van een kopje koffie of thee in Hilversum.


Stuur mij een bericht:

Neem hieronder contact op. Stel een je vraag of vraag een gratis offerte

John bellen

06 50574439