FAMILIEVOORSTELLING “MAGIE MET EEN GLIMLACH!”

GESCHIKT VOOR DE LEEFTIJD 0-100 JAAR.

Elk feest heeft een persoonlijk karakter

Uw tevredenheid is gegarandeerd

Altijd een eerlijke prijs

Meer dan 10 jaar ervaring

BENT U EEN FAMILIE BIJEENKOMST OF FAMILIEDAG AAN HET ORGANISEREN?

Daarbij zoekt u entertainment dat iedereen aanspreekt van jong tot oud, een mooi intermezzo dat het ijs breekt of als afsluiter dient:

Denk dan eens aan een echte familievoorstelling.

De familievoorstelling van goochelaar John Negenkerken vrolijkt tientallen malen per jaar een familiebijeenkomst op en het mooie is: u hoeft niets te doen!

(Klein)kinderen
Doordat John naast zijn werk als goochelaar voor bedrijven ook veel als schoolgoochelaar bij basisscholen optreedt, begrijpt hij wat het is om een brede doelgroep aan te spreken.

Geschikt voor iedereen
Tijdens de familievoorstelling ziet u dan ook trucs voorbij komen waar echt iedereen plezier aan zal beleven!   (Opa, oma, kinderen en kleinkinderen.)
Zo kan het zijn dat u kennis maakt met Botje de wonderhond, kan uw moeder opeens iemands gedachten lezen, legt opa een ei en wordt iedereen verwonderd door trucs die John zelfs op televisie liet zien!

Aanpassen?
De voorstelling wordt tijdens het spelen continu aangepast aan de leeftijdsgroep die aanwezig is. Er zit dus altijd iets in wat een bepaalde leeftijdsgroep aan zal spreken!

Steekwoorden voor deze gezellige voorstelling zijn: 100% interactie, humor en verwondering.

Tijdsduur
Een familievoorstelling duurt gemiddeld 1 uur, maar is natuurlijk aan te passen aan uw wensen.

Ruimte
Doordat de familievoorstelling flexibel van opzet is kan hij overal gespeeld worden. John stond al in een restaurant, huiskamer, kasteel, grot, tuin, kampeerboerderij, theeschenkerij en verzorgingstehuis met deze gezellige familievoorstelling.

Plenair
Tijdens de voorstelling is het de bedoeling dat iedereen lekker kijkt en gezellig meedoet.
Ondanks dat de voorstelling plenair gespeeld wordt, is hij niet statisch. Even naar het toilet of een drankje inschenken is geen enkel probleem!

Mijn filosofie is: ik ben er om te helpen jullie familiedag onvergetelijke te maken en iedereen een goed gevoel te geven!

U wilt nog meer familie goochelen?
Na de centrale voorstelling waaiert iedereen weer uit over de feestruimte om gezellig na te praten over de wonderbaarlijke dingen die men heeft meegemaakt. Maar u heeft behoefte aan nog meer vermaak? De familievoorstelling is makkelijk uit te breiden met rondlopend goochelen.

Enthousiast geworden
Hopelijk bent u na het lezen van dit stukje enthousiast geworden en wilt u de familievoorstelling boeken. Of u heeft nog wat vragen? Dan neemt u het beste even contact op met John Negenkerken.

Het liefst via de telefoon 06-50574439, maar mailen mag natuurlijk ook. TIP: Tijdens de Kerst kan John de voorstelling aanpassen aan het kerstthema!

Beste John, Onze feestavond met jou als rondlopende goochelaar is een enorm succes geweest. Het oogst veel bewondering hoe je hebt meegedacht in de aanloop naar ons feest. Op de avond zelf heb je een ieder van ons bedrijf verwonderd en laten lachen met je unieke vorm van goochel-entertainment! John nogmaals enorm bedankt.
Goedemorgen John, Mede namens het bestuur wil ik je nog nageven dat je optreden zaterdag op de boot door ons en de feestgangers bijzonder op prijs is gesteld. De kwaliteit van de trucs en je presentatie streden daarbij om de voorrang. Je inzet was een goede bijdrage aan de fijne sfeer en het plezier van die dag.
Dank en misschien tot ziens, waar dan ook.
John is geen doorsnee goochelaar. Hij laat het gewone goochelen ver achter zich en laat je geloven dat wonderen echt bestaan!
Goedemiddag John, Langs deze weg wilde ik je nog even laten weten dat 11 december mede dankzij jouw aanwezigheid een zeer geslaagde avond was! Erg bedankt voor je positieve invulling van het stuk “MAGIC” op deze avond. Paste erg goed in het thema “Together we create MAGIC”.

Stuur mij een bericht:

Neem hieronder contact op. Stel je vraag of vraag een gratis offerte aan.

John bellen

06 50574439

Wilt u graag snel contact met mij hebben?

Vul dan hieronder uw gegevens in en ik zorg ervoor dat wij z.s.m. contact hebben (meestal binnen 2 uur).


4 + 9 =

U kunt mij bellen

Dagelijks tussen
08:00 - 21:00
op het nummer: 06 505 74 439

Email

U kunt het contactformulier gebruiken.