Motivatie Boost 

Met John Negenkerken: Haal het beste uit uw team!

Welkom op onze webpagina gewijd aan het thema motivatieboost! Bent u op zoek naar manieren om de motivatie en betrokkenheid van uw medewerkers te vergroten? Wilt u een positieve verandering teweegbrengen in uw werkomgeving en de teamspirit versterken? Dan is het tijd om John Negenkerken uit te nodigen om uw medewerkers te komen motiveren!

Motivatie Boost nodig neem eens contact op met John Negenkerken illusionist, spreker, verbindings man.

Waarom John Negenkerken?

John Negenkerken is een ervaren motivatiespreker en een expert op het gebied van communicatie, storytelling, lichaamstaal, neuro-illusies en interactie. Met zijn unieke aanpak weet hij gevoelige punten bespreekbaar te maken en een positieve verandering te creëren binnen teams en organisaties.

 

  1. Communicatie: John begrijpt het belang van effectieve communicatie als basis voor motivatie en samenwerking. Hij leert uw medewerkers de juiste vaardigheden om open en constructieve gesprekken te voeren, zowel op professioneel als persoonlijk vlak.
  2. Storytelling: Verhalen hebben de kracht om mensen te inspireren en te verbinden. John gebruikt de kracht van storytelling om uw medewerkers te raken en te motiveren. Door middel van persoonlijke anekdotes en inspirerende verhalen, creëert hij een emotionele connectie die blijvende impact heeft.
  3. Lichaamstaal: Non-verbale communicatie is vaak net zo belangrijk als verbale communicatie. John leert uw teamleden hoe ze bewust kunnen omgaan met hun lichaamstaal om effectiever te communiceren en een positieve sfeer te creëren. Dit versterkt de onderlinge relaties en zorgt voor een betere samenwerking.
  4. Neuro-illusies: John maakt gebruik van inzichten uit de neurowetenschappen om de motivatie en productiviteit van uw medewerkers te vergroten. Hij deelt praktische technieken die de hersenen stimuleren en zorgt ervoor dat uw teamleden zich gemotiveerd en geïnspireerd voelen om het beste uit zichzelf te halen.
  5. Interactie: John gelooft sterk in het betrekken van het publiek bij zijn presentaties. Hij creëert een interactieve en dynamische omgeving waarin uw medewerkers actief betrokken worden. Dit zorgt voor een diepere leerervaring en versterkt de impact van zijn boodschap.

Maatwerk is standaard:

John begrijpt dat elke organisatie uniek is en heeft een flexibele aanpak. Hij past zijn presentatie aan op de specifieke behoeften en doelen van uw bedrijf. Of het nu gaat om het motiveren van een sales team, het versterken van de teamgeest binnen afdelingen of het inspireren van leidinggevenden, John zorgt voor een op maat gemaakte presentatie die aansluit bij uw wensen.

Dus waar wacht u nog op?

Nodig John Negenkerken uit om uw medewerkers te motiveren en een positieve verandering teweeg te brengen in uw organisatie

Meer weten neem telefonisch contact op met John 06-50574439 of stuur een mail en vermeld daarin Motivatie Boost. Steekwoorden voor de Motivatie Boost zijn: snel, betaalbaar, inspirerend en interactief!

In te zetten op heidagen, inspiratie dagen, congres, teambuilding en als afdelings uitje.  Tijdsduur 30 minuten tot 120 minuten.

Beste John, Onze feestavond met jou als rondlopende goochelaar is een enorm succes geweest. Het oogst veel bewondering hoe je hebt meegedacht in de aanloop naar ons feest. Op de avond zelf heb je een ieder van ons bedrijf verwonderd en laten lachen met je unieke vorm van goochel-entertainment! John nogmaals enorm bedankt.
Goedemorgen John, Mede namens het bestuur wil ik je nog nageven dat je optreden zaterdag op de boot door ons en de feestgangers bijzonder op prijs is gesteld. De kwaliteit van de trucs en je presentatie streden daarbij om de voorrang. Je inzet was een goede bijdrage aan de fijne sfeer en het plezier van die dag.
Dank en misschien tot ziens, waar dan ook.
John is geen doorsnee goochelaar. Hij laat het gewone goochelen ver achter zich en laat je geloven dat wonderen echt bestaan!
Goedemiddag John, Langs deze weg wilde ik je nog even laten weten dat 11 december mede dankzij jouw aanwezigheid een zeer geslaagde avond was! Erg bedankt voor je positieve invulling van het stuk “MAGIC” op deze avond. Paste erg goed in het thema “Together we create MAGIC”.

Stuur mij een bericht:

Neem hieronder contact op. Stel een je vraag of vraag een gratis offerte

John bellen

06 50574439

Wilt u graag snel contact met mij hebben?

Vul dan hieronder uw gegevens in en ik zorg ervoor dat wij z.s.m. contact hebben (meestal binnen 2 uur).


6 + 8 =

U kunt mij bellen

Dagelijks tussen
08:00 - 21:00
op het nummer: 06 505 74 439

Email

U kunt het contactformulier gebruiken.