Verslag van het optreden van John Negenkerken, de rondlopende goochelaar, tijdens de bedrijfsbarbecue van Philips voor de Accountancy afdeling.

John is zonder twijfel een van de meest diverse goochelaars van Nederland een aanrader!

Sartani Bharracharya Philips

Een zonnige dag

Op een zonnige dag in Eindhoven vond de jaarlijkse bedrijfsbarbecue van Philips plaats, georganiseerd voor de Accountancy afdeling. Dit jaar was er een bijzondere gast uitgenodigd, John Negenkerken, een getalenteerde goochelaar uit de regio. John staat bekend om zijn indrukwekkende trucs en interactieve optredens, wat voor veel enthousiasme zorgde bij de aanwezigen.

Het evenement vond plaats in een ruime tuin, die prachtig was versierd in de bedrijfskleuren van Philips. Medewerkers expats uit verschillende landen, waaronder India, Frankrijk, Duitsland, Engeland en Nederland, waren aanwezig en zorgden voor een diverse en internationale sfeer.

John begon zijn optreden door van groep naar groep te lopen en iedereen te begroeten met zijn charmante glimlach. Hij voerde verbluffende trucs uit met kaarten, munten en andere dagelijkse voorwerpen, waarbij hij mensen verbaasde en verwonderde met zijn vaardigheden. Het was opmerkelijk om te zien hoe John met gemak communiceerde met mensen uit verschillende landen en culturen, wat de magie van zijn optreden alleen maar vergrootte.

Bedrijfs barbecue

De aanwezigen waren vol bewondering voor John’s talent en professionaliteit. Zijn vermogen om iedereen, ongeacht hun nationaliteit, te betrekken bij zijn acts, zorgde voor een gevoel van verbondenheid en plezier. Het was duidelijk dat taalbarrières geen obstakel vormden voor de wonderen die hij liet zien.

Tijdens het optreden waren er veel gelach en geschreeuw van verbazing te horen, vooral wanneer John enkele van zijn meer complexe trucs uitvoerde. Het was duidelijk dat het optreden een groot succes was en bijdroeg aan de positieve sfeer van het evenement.

Naast het vermaak dat John bracht, bood zijn aanwezigheid ook een geweldige gelegenheid voor collega’s om met elkaar in contact te komen en nieuwe relaties te vormen. Het gaf mensen gespreksstof en brak het ijs tussen mensen die elkaar nog niet eerder hadden ontmoet.

Al met al was het optreden van John Negenkerken, de rondlopende goochelaar, een groot succes tijdens de bedrijfsbarbecue van Philips. Het samenkomen van medewerkers uit verschillende landen en culturen, en het genieten van de magie en het talent van John, zorgde voor een onvergetelijke ervaring voor iedereen die aanwezig was.

tiktok

facebook

LinkedIn

Sunny magic Philips eindhoven

On a sunny day in Eindhoven, the annual company barbecue of Philips took place, organized for the Accountancy department. This year, a special guest was invited, John Negenkerken, a talented magician from the region. John is known for his impressive tricks and interactive performances, which generated a lot of excitement among the attendees.

The event was held in a spacious garden, beautifully decorated in the corporate colors of Philips. Employees expats from different countries, including India, France, Germany, England, and the Netherlands, were present, creating a diverse and international atmosphere.

John began his performance by walking from group to group, greeting everyone with his charming smile. He performed astonishing tricks with cards, coins, and other everyday objects, leaving people astonished and amazed by his skills. It was remarkable to see how John effortlessly communicated with people from different countries and cultures, enhancing the magic of his performance even further.

The attendees were in awe of John’s talent and professionalism. His ability to engage everyone, regardless of their nationality, in his acts fostered a sense of unity and enjoyment. It was evident that language barriers posed no obstacle to the wonders he presented.

During the performance, laughter and shouts of amazement filled the air, especially when John executed some of his more complex tricks. It was clear that the performance was a great success and contributed to the positive atmosphere of the event.

In addition to the entertainment John brought, his presence provided an excellent opportunity for colleagues to interact and form new relationships. It provided people with conversation starters and broke the ice between those who had not met before.

All in all, John Negenkerken, the wandering magician’s performance, was a resounding success during the Philips company barbecue. The gathering of employees from different countries and cultures, and the enjoyment of John’s magic and talent, created an unforgettable experience for everyone present.

tiktok

facebook

LinkedIn

goochelen in Eindhoven

Hindi:

ईंधनहोवन में एक धूपयुक्त दिन पर, फिलिप्स के अकाउंटेंसी विभाग के लिए वार्षिक कंपनी बार्बीक्यू हुआ। इस वर्ष, विशेष अतिथि के रूप में जॉन नेगन्करेन, क्षेत्र के प्रतिभाशाली जादूगर को आमंत्रित किया गया था। जॉन अपनी प्रभावशाली जादू और सक्रिय अभिनय के लिए जाना जाता है, जिसने उपस्थित लोगों में उत्साह का सृजन किया।

यह घटना एक विशाल बगीचे में आयोजित की गई थी, जिसे फिलिप्स के कॉर्पोरेट रंगों में सुंदर रूप से सजाया गया था। भारत, फ्रांस, जर्मनी, इंग्लैंड और नीदरलैंड जैसे विभिन्न contact

tiktok

facebook

LinkedIn