John Negenkerken de Goochelaar van Bridgeclubs

50 Jaar Bridgeclub Amersfoort: Een Onvergetelijke Avond met Muziek en Magie!
Afgelopen weekend was het zover: Bridgeclub Amersfoort vierde haar 50-jarig jubileum! En wat is een betere manier om zo’n mijlpaal te vieren dan met een avond vol muziek, magie en samenzijn op een boot?

Als artiest voelde ik me vereerd om uitgenodigd te worden om voor deze speciale gelegenheid op te treden. De zaal was gevuld met enthousiaste bridgers, jong en oud, die klaar stonden om te genieten van een avond vol entertainment.

Troubadour

De avond begon met een muzikaal optreden van een troubadour wiens naam ik helaas niet weet, die de sfeer perfect opwarmden met mooie melodieën. Daarna was het mijn beurt om het podium te betreden. Met een mix van magie en humor wist ik de aandacht van het publiek vast te houden en zorgde ik voor talloze lachsalvo’s.

Een van de hoogtepunten van de avond was zeker de “bridge-truc”, waarbij ik op magische wijze de kaarten van twee willekeurige bridgers wist te onthullen. Het applaus was overweldigend!

Na mijn show was er nog volop gelegenheid om te socializen en te proosten op de toekomst van Bridgeclub Amersfoort. Het was een waar genoegen om met zoveel gepassioneerde bridgers in contact te komen en te horen over hun liefde voor het spel.

Felicitaties

Ik wil Bridgeclub Amersfoort nogmaals feliciteren met hun 50-jarig jubileum. Het was een onvergetelijke avond die ik nog lang zal koesteren.

John Negenkerken
De rondlopende goochelaar
www.derondlopendegoochelaar.nl

Recensies:

“Een fantastische avond! De magie was verbluffend en de humor was top. We hebben met z’n allen enorm gelachen.” – Anneke van Dijk

“Wat een talent heeft deze artiest! Hij wist ons te boeien van begin tot eind. Een absolute aanrader voor iedereen die van een avondje entertainment houdt.” – Jan de Vries

“Het was een perfecte afsluiting van ons 50-jarig jubileum. We zijn erg dankbaar dat John erbij was om er een onvergetelijke avond van te maken.” – Voorzitter Bridgeclub.

John op facebook

Toetje voor bridgespelers tijdens het lustrum met de rondlopende goochelaar