Optreden jubileum

Als goochelaar mag ik vaak optreden tijdens een jubileum. Dit kan een huwelijks jubileum zijn of een jubileum waarbij een bedrijf een aantal jaar bestaat.

Een voorbeeld hiervan is dat ik voor het jubileum van winkelbedrijf Expert mocht optreden.Voor zowel klanten, toeleveranciers en natuurlijk ook het personeel.

Vaak heb ik ook de jubilea van particulieren mogen opvrolijken. Dit is meestal met rondlopend goochelen afgesloten met een plenaire act.

Optreden jubileum

Betekenis Optreden jubileum

volgens wikipedia is de betekenis van een jubileum een herdenking aan een belangrijke gebeurtenis. Zoals: een huwelijksverjaardag, indiensttreding of het gewerkte aantal jaren bij een bedrijf. Jubileum optredens op huwelijksdagen worden meestal om de vijf jaar gevierd. Deze dagen noemt men ook wel een zilveren of gouden bruiloft.de betekenis van Optreden jubileum is volgens mij dat je de gasten vermaakt en zorgeloos begeleid naar hun eigen jubileum.

Wat kan ik voor uw jubileum betekenen

In vele gevallen van het aanstaande jubileumsfeest word ik tussen een jaar en een maand van te voren gecontracteerd .we gaan in deze periode samen aan de slag om alle organisatorische dingen te regelen. ik heb gemiddeld 150 tot 175 optredens per jaar. deze zijn natuurlijk niet allemaal voor een jubileum.Maar omdat ik veel feestjes van uiteenlopende aard zie kan ik gerust zeggen dat ik een expert ben op dit gebied.Op jubileums feestje loop ik vaak rond van groepje naar groepje. dit mag zowel aan tafel zijn of met een borrel in de hand.De eventueel aanwezige kinderen verwen ik altijd met truc die voor hen bedoelt zijn. Op bedrijfs jubilea zorg ik vaak voor maatwerk met trucs die van toepassing zijn voor het jubilerende bedrijf. op de particulieren jubilemsfeestjes zorg ik er altijd voor dat degene die het jubileum te vieren hebben altijd even in het zonnetje gezet worden.

Meer weten of mij in actie zien? ik plaats met enige regelmaat foto’s en video’s op sociale media.

Tip!

John word heel vaak als Bruiloft goochelaar ingezet bezoek zijn pagina voor bruiloft ideeën dan komt het jubileum vanzelf!

Twitter account van John Negenkerken de rondlopende goochelaar.   Facebook account van John Negenkerken de rondlopende goochelaar.   Insagram account van John Negenkerken de rondlopende goochelaar.