Blog: Een Magische Avond met de Rotary Club en de Voedselbank

Door John negenkerken


John negenkerken aan het werk

Op woensdagavond kreeg ik de eer om een onvergetelijke avond te verzorgen voor de inspirerende mensen van de Voedselbank, uitgenodigd door de gulle Rotary Club. Het was een avond vol verwondering, lachen en samenzijn, en ik ben dankbaar dat ik daar deel van mocht uitmaken.

Een Betoverende Entree

Bij aankomst werden de gasten hartelijk verwelkomd met een betoverende entree act, ontworpen om de toon te zetten voor een avond vol magie en plezier. De glimlachen op hun gezichten waren mijn grootste beloning.

Magische Tafelinteracties

Terwijl de gasten genoten van een heerlijk gesponsord diner, liep ik van tafel naar tafel, deelde ik mijn passie voor goochelen en bracht ik een glimlach op ieders gezicht. Het was geweldig om te zien hoe mensen werden verrast en vermaakt door mijn trucs en de ballon creaties van ballonenmeisje Robin.

Een Ongelooflijke Groepsact

Na het diner kwam het hoogtepunt van de avond: een groepsact waarbij de gasten zelf konden deelnemen. Samen creëerden we herinneringen die voor altijd zullen blijven bestaan, en ik was vereerd om een rol te spelen in hun gelukkige momenten.

Positieve Referenties

Hier zijn enkele reacties van deelnemers aan deze bijzondere avond:

“Een avond vol magie en verwondering! John wist ons te betoveren met zijn talent en charisma. Een ervaring om nooit te vergeten!” – Lisa, Voedselbank deelnemer

“Bedankt aan de Rotary Club voor het organiseren van zo’n fantastische avond. Goochelaar John negenkerken bracht niet alleen magie naar de tafels, maar ook vreugde en verbondenheid.” – Peter, Rotary Club lid

“Ik heb zelden zo’n geweldige avond gehad. John’s optreden was het hoogtepunt van de avond en liet ons allemaal sprakeloos achter. Een absolute aanrader!” – Sarah, Gast van de Voedselbank


Met een hart vol warmte en dankbaarheid kijk ik terug op deze onvergetelijke avond. Het was een eer om mijn passie te delen en mensen een moment van vreugde te bezorgen. Tot de volgende magische ontmoeting!

Met vriendelijke groet,

John Negenkerken

de rondlopende goochelaar