Goochelaar Rotaryclub

Deze vijf sterren review deel ik graag!

Ik heb onlangs het optreden van John Negenkerken bezocht voor de Rotaryclub en ik moet zeggen, ik was onder de indruk! John heeft ons allemaal verrast met zijn briljante goocheltrucs en mentalistische kunsten. Hij hield ons van begin tot eind geboeid en we waren allemaal onder de indruk van zijn vaardigheden en charme.

Het was duidelijk dat John veel tijd en energie heeft gestoken in het voorbereiden van zijn optreden en het resultaat was fantastisch. Hij heeft het publiek op een luchtige manier betrokken bij zijn trucs en we hadden allemaal het gevoel dat we een speciale rol speelden in zijn show.

Ik zou zeker aanbevelen om John Negenkerken te zien als je de kans krijgt. Hij zal je zeker niet teleurstellen!

Floris van Gulik

Meer weten over mij als goochelaar of mentalist kijk eens rond op mijn site www.derondlopendegoochelaar.nl

Bent u op zoek naar mij als spreker kijk dan hier.