Nieuwjaars receptie met goochelaar

Januari is traditioneel de tijd van de Nieuwjaars receptie (Nieuwjaarsborrel).

Veel bedrijven, gemeenten en verenigingen  gebruiken deze bijeenkomst om de medewerkers of vrijwilligers te bedanken en om zakenrelaties de hand te schudden.

 

Speciale Nieuwjaars magie

Speciaal voor de Nieuwjaarsreceptie met goochelaar heeft John de Rondlopende Goochelaar een passend programma samengesteld met stijlvolle  goocheltrucs waarbij u één hand vrij kunt houden om het glas te heffen op een ieders gezondheid en het nieuwe jaar.

Gratis upgrade

Als u dit op prijs stelt, krijgt u als gratis upgrade een unieke interactieve Nieuwjaars act waaraan het hele publiek kan meedoen. Deze act heeft een verkoopwaarde van 350,- euro en u krijgt hem gratis bij boeking van rondlopend goochelen of een plenair optreden in de maand januari 2018.

 

Introductie van de spreker

Heeft u een Nieuwjaarsdiner waarbij de Nieuwjaarsspeech gehouden wordt door de directeur, voorzitter of burgemeester dan is het mogelijk de introductie te laten doen door Nieuwjaars receptie goochelaar John Negenkerken.

John heeft hiervoor een prima staat van dienst met bewezen interactieve concepten.

Hij introduceerde al honderden voorzitters, captains of industrie en burgemeesters.

 

Nieuwjaars wens

Voor iedereen die dit leest:  Ik wens u het allerbeste voor 2018. Tevens wens ik u en degenen die u lief heeft een goede gezondheid en voorspoed toe.

John Negenkerken de rondlopende (nieuwjaars) goochelaar

Meer weten

Meer weten om de eerste kalendermaand van het nieuwe jaar magisch te starten? Neem dan nu contact op met de ijsbreker pur sang  de Rondlopende Goochelaar. Per mail of telefonisch op  06-50574439.

Magie met een glimlach. Natuurlijk ook in 2018.

Een ouder artikel over de Nieuwjaars receptie met goochelaar vind u hier