Nieuwjaar/receptie goochelaar voor grote en kleine bedrijven

Tafelgoochelaar ook wel rondlopende goochelaar of close-up goochelaar genoemd.

Uw kans om te knallen! De nieuwjaars receptie is voor bedrijven het eerste sociale evenement van het jaar, zeg maar de uitgesproken kans op een nieuwe eerste indruk te maken! Start het nieuwe jaar goed en laat uw personeel, klanten of gasten zien dat u ze waardeert.

Wilt u direct een offerte?

Hopelijk mag ik uw nieuwjaar/receptie magisch komen maken.

Naast het drankje en het hapje is een ludieke kick off een goed idee. Net als de voorgaande jaren ben ik beschikbaar om op de diverse nieuwjaarsrecepties en bedrijfsborrels te goochelen.

Ik kan dit alleen doen of op grote bijeenkomsten met een van mijn collega goochelaars. De rondlopende goochelaar nieuwjaar/receptie goochelaar vermaakt uw gasten met kwalitatief hoogstaande thematische goocheltrucs!

Met meer als vijftien jaar ervaring als goochelaar ben ik in te zetten zijn voor elke situatie en ieder bedrijf. U hoeft verder niets te regelen, ik neem u alle zorgen uit handen. Makkelijker kan ik het niet maken om u met de eer te laten strijken!

De Nieuwjaar/receptie goochelaar John Negenkerken kunt u inzetten op:
Diverse locaties zoals:Partyboten, restaurant, bij u op de zaak in binnen en buitenland! Presentaties zijn mogelijk in het nederlands en engels.
Het is tevens mogenlijk om uw bijeenkomst gratis op maat te maken!
John De Nieuwjaars/receptie goochelaar gaat graag met u het gesprek aan om uw bijeenkomst onvergetelijk te maken!

Een greep uit de vele bedrijven en personen die mijn goocheltrucs in actie hebben gezien:

  • Multi-Vlaai
  • minister Job Cohen
  • Bagels en Beans
  • Jack Spijkerman
  • De politie Hagelanden
  • Fam des Bouvrie
  • Sogeti
  • Dirk van den Broek
  • Regilio Tuur en vele anderen
Beste John, Onze feestavond met jou als rondlopende goochelaar is een enorm succes geweest. Het oogst veel bewondering hoe je hebt meegedacht in de aanloop naar ons feest. Op de avond zelf heb je een ieder van ons bedrijf verwonderd en laten lachen met je unieke vorm van goochel-entertainment! John nogmaals enorm bedankt.
Goedemorgen John, Mede namens het bestuur wil ik je nog nageven dat je optreden zaterdag op de boot door ons en de feestgangers bijzonder op prijs is gesteld. De kwaliteit van de trucs en je presentatie streden daarbij om de voorrang. Je inzet was een goede bijdrage aan de fijne sfeer en het plezier van die dag.
Dank en misschien tot ziens, waar dan ook.
John is geen doorsnee goochelaar. Hij laat het gewone goochelen ver achter zich en laat je geloven dat wonderen echt bestaan!
Goedemiddag John, Langs deze weg wilde ik je nog even laten weten dat 11 december mede dankzij jouw aanwezigheid een zeer geslaagde avond was! Erg bedankt voor je positieve invulling van het stuk “MAGIC” op deze avond. Paste erg goed in het thema “Together we create MAGIC”.

Hopelijk mag ik uw nieuwjaar/receptie magisch komen maken.

Voor meer informatie of boekingen kunt u mij bellen

John bellen

06 50574439

Wilt u graag snel contact met mij hebben?

Vul dan hieronder uw gegevens in en ik zorg ervoor dat wij z.s.m. contact hebben (meestal binnen 2 uur).


15 + 4 =

U kunt mij bellen

Dagelijks tussen
08:00 - 21:00
op het nummer: 06 505 74 439

Email

U kunt het contactformulier gebruiken.