Familie voorstelling

Familievoorstelling “Magie met een glimlach!”

Geschikt voor de leeftijd 0-100 jaar.

Familie voorstelling

U bent een familie bijeenkomst of familiedag aan het organiseren.

Daarbij zoekt u entertainment dat iedereen aanspreekt van jong tot oud! Een mooi intermezzo dat het ijs breekt of als afsluiter dient:

 

Denk dan eens aan een echte familievoorstelling.

De familievoorstelling van goochelaar John Negenkerken vrolijkt tientallen malen per jaar een familiebijeenkomst op en het mooie is: u hoeft niets te doen!

(Klein)kinderen

Doordat John naast zijn werk als goochelaar voor bedrijven ook veel als schoolgoochelaar bij basisscholen optreedt, begrijpt hij wat het is om een brede doelgroep aan te spreken.

Geschikt voor iedereen

Tijdens de familie voorstelling ziet u dan ook trucs voorbij komen waar echt iedereen plezier aan zal beleven!   (Opa, oma, kinderen en kleinkinderen.)

Zo kan het zijn dat u kennis maakt met Botje de wonderhond, kan uw moeder opeens iemands gedachten lezen, legt opa een ei en wordt iedereen verwonderd door trucs die John zelfs op televisie liet zien!

Aanpassen

De voorstelling wordt tijdens het spelen continu aangepast aan de leeftijdsgroep die aanwezig is. Er zit dus altijd iets in wat een bepaalde leeftijdsgroep aan zal spreken!

Steekwoorden voor deze gezellige voorstelling zijn: 100% interactie, humor en verwondering.

Tijdsduur

Een familie voorstelling duurt gemiddeld 1 uur, maar is natuurlijk aan te passen aan uw wensen.

Ruimte

Doordat de familievoorstelling flexibel van opzet is kan hij overal gespeeld worden. John stond al in een restaurant, huiskamer, kasteel, grot, tuin, kampeerboerderij, theeschenkerij en verzorgingstehuis met deze gezellige familievoorstelling.

Plenair

Tijdens de voorstelling is het de bedoeling dat iedereen lekker kijkt en gezellig meedoet.

Ondanks dat de voorstelling plenair gespeeld wordt, is hij niet statisch. Even naar het toilet of een drankje inschenken is geen enkel probleem!

Mijn filosofie is: ik ben er om te helpen jullie familiedag onvergetelijke te maken en iedereen een goed gevoel te geven!

U wilt nog meer familie goochelen?

Na de centrale voorstelling waaiert iedereen weer uit over de feest ruimte om gezellig na te praten over de wonderbaarlijke dingen die men heeft meegemaakt. Maar u heeft behoefte aan nog meer vermaak? De familievoorstelling is makkelijk uit te breiden met rondlopend goochelen.

Enthousiast geworden

Hopelijk bent u na het lezen van dit stukje enthousiast geworden en wilt u de familievoorstelling boeken.

Of u heeft nog wat vragen?

Dan neemt u het beste even contact op met John Negenkerken

Het liefst via de telefoon 06-50574439, maar mailen mag natuurlijk ook:

TIP Tijdens de kerst kan John de voorstelling aanpassen aan het kerst thema!