Rondlopende goochelaar

Rondlopende goochelaar dé aangename verrassing op ieder feest!

Door John als Rondlopende goochelaar een uitnodiging te sturen, weet u  zeker dat u een aangename verrassing voor uw  gasten in huis haalt. Vingervlugge hoogstandjes gecombineerd met humor en mind-trucs, wisselen elkaar in hoog tempo af. Jong en oud zullen genieten van de rondlopende goochelkunsten van John!

John is sinds 2002 als professioneel rondlopende goochelaar actief in de organisatie- en evenementenbranche. Hij speelt met zijn trucs en gedrag op respectvolle wijze in op de behoefte van uw gasten en creëert  zo magische momenten die iedereen aangenaam zullen verrassen. U ervaart geen moment organisatiestress als uw John uw goochelaar laat zijn.

Rondlopende goochelaar

U bent op zoek naar iemand die niet op de voorgrond staat en opgaat tussen de feestgangers? Een rondlopende goochelaar is ideaal voor  uw feest of evenement! U hoeft niets te doen behalve te genieten.

John loopt rond met al zijn goochelspullen op zak. Hij creëert  ter plekke kleine  goochel showtjes waarbij op verzoek de zakken worden gerold, trouwringen beginnen te zweven en kaarten waar  alleen aan gedacht wordt plotseling niet meer in het kaartspel zitten!

De vraag die natuurlijk vaak gesteld wordt is: “ hoe doe je dat?” Het antwoord is dan meestal: “ ik doe dat erg goed!”

Rondlopende goochelaar John Negenkerken Magie met een glimlach!

 

Bij welke gelegenheid is een rondlopende goochelaar geschikt?

U kunt een rondlopende goochelaar inzetten op ieder feest of evenement! Close-up magic  of Table-magic, zoals rondlopend goochelen vroeger werd genoemd, wordt het meeste ingezet bij gelegenheden waarbij mensen zitten of staan. Een heel populair voorbeeld hiervan is  het walking –dinner.  John is een graag geziene gast, maar ook voor een formeel dinner draait hij zijn hand niet om.

Wist u dat John de term rondlopende goochelaar heeft uitgevonden!

Een rondlopende goochelaar: is hij geschikt voor iedereen?

Mensen van iedere leeftijd beleven plezier aan deze act. Het samenspel tussen de goochelaar en uw gasten is 100% interactief. De goocheltoeren zullen iedere keer weer afgestemd worden op uw gasten.

Jong en oud zal genieten van deze act, het is een interactief spel tussen de goochelaar en zijn publiek. Vrijwel alle gasten zullen worden betrokken bij de verschillende trucs en demonstraties.

Waar moet ik rekening mee houden?

Het belangrijkste is dat uw gasten John kunnen verstaan. Het is uiteraard geen enkel probleem dat er muziek speelt tijdens het Close-up optreden van John, gezellig zelfs! Om de close-up magie van  een rondlopende goochelaar het best tot zijn recht te laten komen, is het ideaal als mensen hem kunnen verstaan. Rondlopend goochelen is voor 75% verbale communicatie, 15% non-verbale communicatie en 10% iets anders …..

Brochure

U kunt uw brochure downloaden en opslaan met een rechtermuisklik.

Rondlopende+Goochelaar_9397

Contact

U wilt meer weten of boeken?

Neem dan contact op via het contactformulier of bel direct 06-50574439 voor beschikbaarheid.

Meer weten over de mogelijkheden over een Rondlopend goochelen op uw bedrijfsfeest? Kijk dan hier!

Zustersite 123 goochelaar.