Blog: Het Intrigerende Mentale Optreden voor Inocare’s Heidag

Door John negenkerken


Heijdag

Op een betoverende dag, omringd door de natuurlijke pracht van Hoenderloo, kreeg ik de kans om een buitengewoon optreden te verzorgen voor Inocare’s heidag. In een diverse groep van 10 deelnemers, variërend van artsen tot psychologen en productontwikkelaars, werd ik uitgenodigd als mentalist om hun geesten te prikkelen en te verbazen. Een uitdaging die ik met enthousiasme aanging.

Het Begin van een Mentale Reis

De avond begon in de serene setting van Hotel Kruller Geijt, waar ik klaar stond om de deelnemers mee te nemen op een mentale reis. Mijn doel was niet alleen om entertainment te bieden, maar ook om hun gedachten te stimuleren en nieuwe perspectieven te openen.

Heij sessie met veel humor.
Tijdens de serieuze sessies word er ook veel gelachen!

Het Intrigerende Spel van Gedachtenlezen

Een hoogtepunt van de avond was mijn vermogen om de lichaamstaal te lezen en gedachten te ontrafelen. Het was fascinerend om te zien hoe de gasten verbaasd en verwonderd waren terwijl ik hun gedachten leek te lezen zonder een woord te zeggen. Vooral de momenten waarbij ik hun diepste gedachten kon onthullen, lieten een blijvende indruk achter.

Perfect Geïntegreerd in het Thema van de Dag

Wat deze ervaring extra bijzonder maakte, was hoe perfect mijn optreden paste in het thema van de heidag. Terwijl de deelnemers zich bezighielden met het verkennen van nieuwe ideeën en het uitdagen van conventionele denkwijzen, bood mijn mentale show een unieke kans om hun eigen gedachten te onderzoeken en grenzen te verleggen.

Lovende Reacties van deelnemers

De reacties van de deelnemers spraken boekdelen over de impact van mijn optreden:

“Een avond vol verbazing en verwondering! De manier waarop John onze gedachten wist te lezen was ronduit indrukwekkend. Het voegde echt een nieuwe dimensie toe aan onze heidag.

“De mentale show van John Negenkenkerken was een hoogtepunt van onze heidag. Zijn vermogen om lichaamstaal en gedachten te lezen was ongelooflijk boeiend en paste perfect bij het thema van de dag.

“Ik was echt onder de indruk van de mentale vaardigheden van John. Het was bijna alsof hij recht in onze zielen keek. Een onvergetelijke ervaring!


Met dankbaarheid kijk ik terug op deze bijzondere avond. Het was een voorrecht om de geesten van de inspirerende mensen van Inocare te mogen prikkelen en te verbazen. Tot de volgende mentale reis!

Met vriendelijke groet,

John Negenkerken

Mentalist


Johns instagram vind u hier