Door John negenkerken Mentalist Goochelaar Spreker

Magische Avond: Amsterdam Marketing laat zich betoveren door Goochelaar en Mentalist

Afgelopen week beleefde ik als goochelaar en mentalist John Negenkerken een onvergetelijke avond, uitgenodigd door Amsterdam Marketing voor een opmerkelijke opdracht. Mijn taak? Een mindf*ck show opvoeren voor hun 100 medewerkers. En wat een avond werd het!

Betoverend Begin: Sexy Land als Podium

De setting voor deze betoverende avond was niets minder dan het kunstenaarscollectief Sexy Land in Amsterdam. Een intiem mini theater werd speciaal ingericht voor het evenement, waar tientallen deelnemers tegelijkertijd plaats konden nemen, omgeven door de artistieke sfeer van de locatie.

Mindf*ck Shows en Meer

Gedurende de avond heb ik maar liefst 6 shows mogen geven, waarbij de nadruk lag op het lezen van lichaamstaal, het verduidelijken van communicatie en het verbinden van de deelnemers. Het interactieve karakter van de shows zorgde voor een dynamische en leerzame ervaring voor iedereen aanwezig, met momenten van verbazing en verwondering die de grenzen van de realiteit leken te tarten.

Persoonlijke Connecties en Diepgaande Gesprekken

Na afloop van de shows namen de deelnemers de tijd om persoonlijke één-op-één gesprekken met mij aan te gaan. Hierbij werd dieper ingegaan op het begrijpen van lichaamstaal en andere mysteries van de geest. Het was hartverwarmend om te zien hoe deze avond mensen samenbracht en inzichten bood die verder reikten dan de oppervlakte.

Succesvolle Samenwerking

Het succes van de avond was mede te danken aan het toegewijde team van Sexy Land, dat niet alleen zorgde voor een prachtige locatie, maar ook voor een culinaire reis met een heerlijke Oriëntaalse maaltijd. De combinatie van goed eten, boeiend entertainment en diepgaande gesprekken zorgde voor een onvergetelijke ervaring die nog lang zal nadreunen in de herinneringen van alle aanwezigen.

Een Hartelijk Dankwoord

Graag wil ik Amsterdam Marketing bedanken voor deze unieke kans en voor hun warme en persoonlijke reacties op mijn optreden. Ook gaat mijn oprechte waardering uit naar het team van Sexy Land voor hun inzet en gastvrijheid. En natuurlijk niet te vergeten, een speciaal dankwoord voor de mooie goodiebag als blijk van waardering en herinnering aan deze betoverende avond.

Wil je meer ontdekken over de kracht van lichaamstaal en communicatie? Ik raad de inspirerende focuslezing aanOntdek hier meer: Focus Lezing: De Kracht van Communicatie

Referenties

  1. Van Dijk, S.
    “De interactieve lezing over focus door John Negenkerken was een eye-opener! Zijn boeiende presentatiestijl en praktische tips hebben me echt geholpen mijn concentratie te verbeteren.”
  2. Kramer, A.
    “De lezing van John Negenkerken over focus was een verhelderende ervaring. Zijn inzichten hebben me geleerd hoe ik mijn aandacht beter kan richten en mijn productiviteit kan verhogen.”
  3. De Vries, P.
    “John Negenkerken’s lezing over focus heeft me echt geïnspireerd. Zijn praktische benadering en concrete voorbeelden hebben me geholpen mijn focus te verbeteren en mijn doelen effectiever te bereiken.”

John op instagram John op facebook

de LEZING fOCUS IS EEN WARE BELEVING

[AmsterdamMarketing] [MindfUck] [Mentalist] #[ommunicatie] [Lichaamstaal] [Verbinding] [Entertainment] [Succes] [Dankbaarheid]