🎩 Magische Aankondiging: Ontmoet John Negenkerken – De Rondlopende Goochelaar! 🎩

Lions Club Uithoorn Golf Charity Toernooi voor de Esther Vergeer Foundation – Vrijdag 1 september

Beste vrienden van magie en goede doelen,

Beste vrienden van magie en goede doelen,

Wij zijn verheugd om jullie uit te nodigen voor een onvergetelijke dag vol magie en steun voor het goede doel! Op vrijdag 1 september organiseren Lions Club een Golf Charity Toernooi ten behoeve van de Esther Vergeer Foundation. En als kers op de taart zal niemand minder dan de verbazingwekkende John Negenkerken, bekend als “De Rondlopende Goochelaar”, aanwezig zijn om zijn betoverende kunsten te vertonen!

🎉 Evenement Details 🎉 Datum: Vrijdag 1 september Locatie: Nieuweveen Tijd: Vanaf 18.00 Walking Diner: Geniet van een heerlijk diner terwijl je wordt vermaakt door goochelaar John Negenkerken!

Meesterlijke tafelgoochelaar

Meesterlijke golfgoochelaar

John Negenkerken staat bekend om zijn meesterlijke (golf)goocheltrucs die jong en oud versteld doen staan. Met zijn verbluffende vaardigheden zal hij tijdens het walking diner bij alle tafels langsgaan en een magische sfeer creëren die je nog lang zult herinneren!

✨ Help ons bijdragen aan een nobel doel ✨ Dit evenement dient als een geweldige gelegenheid om niet alleen van magie te genieten, maar ook om de Esther Vergeer Foundation te steunen. De stichting zet zich in voor inclusiviteit en kansen voor mensen met een beperking, en jouw aanwezigheid draagt direct bij aan deze prachtige missie.

Mis deze kans niet om een magische dag te beleven, de Esther Vergeer Foundation te steunen en te genieten van de magische kunsten van John Negenkerken!

goochelaar op de golfbaan

Voor meer informatie en om je aan te melden, bezoek www.derondlopendegoochelaar.nl Gebruik ook graag de volgende hashtags als u dit nieuws doorplaatst op uw sociale media: #MagieVoorEenDoel #EstherVergeerFoundation #GolfCharityToernooi #JohnNegenkerken #lieuwmeer #JPX Mizuno

Samen kunnen we magie verspreiden en een positieve impact creëren. We kijken ernaar uit je op vrijdag 1 september te verwelkomen!

Met vriendelijke groet, Lions Club Uithoorn