🎩 De Nieuwste Truc van John Negenkerken – Think dont take! 🃏

Ben je klaar voor een onvergetelijke ervaring vol mysterie en verwondering? Maak kennis met de nieuwste truc van meestermentalist John Negenkerken – Think dont take! Deze verbazingwekkende truc zal je publiek sprakeloos achterlaten en hen laten geloven in de kracht van jouw gedachten.

Think dont take is speciaal ontworpen voor Walk-around Mentalisme en biedt alles wat je nodig hebt voor een succesvolle performance. Laat me je vertellen waarom deze truc zo bijzonder is:

🃏 Betoverende effecten: Drie deelnemers krijgen de kans om kaarten van een geschud deck te bekijken. Het is pure magie, want er wordt geen kaart gekozen! Vervolgens mengt de groep de kaarten opnieuw, zonder dat er enige aanwijzing is over de identiteit van de kaarten.

💡 Progressieve uitdaging: Elke kaart wordt op een unieke en steeds uitdagendere manier onthuld. Van het stoppen bij de juiste kaart op basis van gedachten, tot het delen van kaarten van achter je rug, en zelfs het blinddoek opsporen van de laatste kaart – Think dont take laat zien dat jouw mentale krachten onbegrensd zijn!

🔁 Geen reset nodig: Met Think dont take hoef je je geen zorgen te maken over ingewikkelde resets. Je kunt direct doorgaan naar je volgende verbluffende optreden.

🤹‍♂️ Meerdere deelnemers tegelijk vermaken: Het is niet nodig om één persoon tegelijk te betoveren. Think dont take zorgt ervoor dat je drie deelnemers tegelijk kunt betrekken, waardoor je publiek met verbazing naar je kijken.

🔍 Geen behendigheidstrucs: Laat je vaardigheden als een meester mentalist zien, zonder dat je behendigheidstrucs hoeft toe te passen. Met Think dont take bereik je verbluffende resultaten zonder ingewikkelde manipulaties.

🎴 Gebruik elk willekeurig deck: Je kunt elk deck gebruiken, of het nu een speciaal voorbereid deck is of een geleend deck van je publiek. Think dont take past zich aan aan jouw omgeving en materialen.

🌟 Speciaal hulpmiddel inbegrepen: Think dont take maakt gebruik van een speciaal hulpmiddel dat je niet alleen in deze truc kunt gebruiken, maar ook in vele andere effecten. Het is een waardevolle toevoeging aan je repertoire als een getalenteerde mentalist.

Klaar om je publiek te betoveren met de kracht van jouw geest? Think dont take is jouw ultieme gereedschap voor succesvolle Walk-around Mentalisme. Voeg deze sensationele truc toe aan je repertoire en maak indruk op iedereen die je ontmoet.

Mentalisme

Mis het niet! Ontdek de magie van Think dont take en laat je publiek sprakeloos achter. Bestel vandaag nog de volledige 1 uur durende dvd en begin met het creëren van magische herinneringen die blijvend zijn!

Bestel Think dont take nu bij je favoriete goochelwinkel.

Think dont take