Persbericht goochelaar Negenkerken

Persbericht

Voor onmiddellijke publicatie

Het Jac P Thijsseplein in Hilversum opent haar deuren met een betoverende touch van magie

Hilversum, 15 mei 2023 – Het langverwachte moment is eindelijk aangebroken! Op 17 mei as. zal het Jac P Thijsseplein in Hilversum haar grand opening vieren, en het belooft een onvergetelijke dag te worden voor zowel kinderen als volwassenen. Ter gelegenheid van deze speciale gebeurtenis, zal de wethouder samen met de befaamde rondlopende goochelaar John Negenkerken het plein officieel openen.

Het Jac P Thijsseplein, genoemd naar de beroemde Nederlandse natuurbeschermer en schrijver Jac. P. Thijsse, is een schitterende nieuwe toevoeging aan de gemeente Hilversum. Het plein is ontworpen als een ontmoetingsplek voor de lokale gemeenschap en biedt een prachtige omgeving om te ontspannen, te spelen en te genieten van de natuur.

Om deze bijzondere dag nog magischer te maken, hebben de organisatoren gekozen voor de aanwezigheid van een getalenteerde goochelaar, John Negenkerken. Met zijn vingervlugheid, verbluffende trucs en humor weet hij jong en oud te betoveren. De rondlopende goochelaar zal zich tussen het publiek mengen en iedereen versteld doen staan met zijn vaardigheden. Van kaarttrucs tot verdwijnende objecten, John Negenkern heeft een breed scala aan fascinerende trucs in petto.

“Dit is een unieke gelegenheid om samen te komen en te vieren wat het Jac P Thijsseplein te bieden heeft,” aldus de wethouder van Hilversum. “Met de aanwezigheid van goochelaar John Negenkern willen we een extra element van plezier en verwondering toevoegen aan de festiviteiten. We kijken er naar uit om onze gemeenschap en bezoekers van alle leeftijden te verrassen en te vermaken.”

Naast de spectaculaire optredens van John Negenkern, kunnen bezoekers op de openingsdag genieten van diverse andere activiteiten en attracties op het Jac P Thijsseplein. Er zullen kraampjes zijn met lokaal eten en drinken, muzikale optredens en verschillende spelletjes voor kinderen. Bovendien zullen vertegenwoordigers van de gemeente aanwezig zijn om vragen te beantwoorden en informatie te verstrekken over het plein en toekomstige evenementen.

De opening van het Jac P Thijsseplein is gepland op 17 mei as. om 11:00 uur. Iedereen is van harte welkom om deel te nemen aan dit feestelijke evenement en de betoverende trucs van John Negenkerken te aanschouwen. Het plein belooft een geweldige toevoeging te worden aan de stad Hilversum, en deze opening is een perfecte gelegenheid om het te verkennen en te genieten van alles wat het te bieden heeft.

Voor meer informatie over het Jac P Thijsssen en meer informatie over Goochelaar Negenkerken vind u hier en hier.

Einde: Persbericht goochelaar Negenkerken

Tiktok account van John Negenkerken