Goochelaar Bevrijdingsmaaltijd

Met veel plezier schrijf ik een recensie over de bevrijdingsmaaltijd die heeft plaatsgevonden op 5 mei 2023 in Diemen. Het was een bijzondere avond vol entertainment, lekker eten en gezelligheid. De nadruk lag vooral op het geweldige optreden van John Negenkerken, de rondlopende goochelaar, Yes-R, Joop Tertaas en burgemeester Erik Boog van de gemeente Diemen.

Het optreden van John Negenkerken was werkelijk fantastisch. Hij wist iedereen te verbazen met zijn indrukwekkende trucs en ongelooflijke goochelkunsten. Zijn interactie met het publiek was geweldig en hij wist echt iedereen te betrekken bij zijn optreden. Ik heb nog nooit zo veel gelachen en mijn ogen uitgekeken bij een goochelaar. John Negenkerken was zonder twijfel het hoogtepunt van de avond.

Ook Yes-R (rapper)en Joop Tertaas (deelnemer de voice senior) wist het publiek te vermaken met zijn muziek. Hij bracht een geweldige sfeer met zijn optreden en iedereen stond te swingen op zijn beats. Het was geweldig om te zien hoe hij het publiek wist te betrekken en de hele zaal meekreeg in zijn energie.

Burgemeester Erik van Diemen sprak ook een inspirerende speech uit over vrijheid en de betekenis daarvan. Hij benadrukte het belang van samenwerken en tolerantie in onze samenleving en hoe we dit moeten koesteren. Het was geweldig om te zien hoe hij het publiek wist te raken met zijn woorden en iedereen wist te inspireren.

Al met al was de bevrijdingsmaaltijd in Diemen een geweldige avond vol entertainment en inspiratie. Het optreden van John Negenkerken, de muziek van Yes-R, Joop Tertaas en de speech van burgemeester Erik Boog van de gemeente Diemen waren stuk voor stuk hoogtepunten van de avond. Ik kan niet wachten tot volgend jaar om deze bijzondere avond opnieuw te beleven.

John Negenkerken op het bevrijdingsfestival meer festival kijk hier.

Marjet ten daas

Yes-R vroeg John: Hoe doe je dat? De reactie van John Ik doe dat erg goed Yes-R!

John en Joop Terdaas deelnemer aan de voice senior.

Burgemeester Erik was erg onder de indruk van John zijn trucs en bedankte hem voor zijn deelname met een doos heerlijke chocolade!