Referentie van de GGD

Op 9 februari had ik het genoegen om de show van John Negenkerken bij te wonen op het feest van de GGD in Zaanstad, op de Hemkade. Zijn optreden was werkelijk verbluffend en ik kan met zekerheid zeggen dat ik nog nooit zoiets had gezien.

Negenkerken begon zijn show met een aantal klassieke goocheltrucs, zoals het laten verdwijnen van voorwerpen en het onthullen van kaarten die ik had gekozen uit het dek. Maar het was de manier waarop hij deze trucs uitvoerde die zo indrukwekkend was. Hij was ontzettend snel en behendig, en het was onmogelijk om te zien hoe hij de trucs deed. Ik was echt sprakeloos.

Maar het was de mindfuck-stunts van Negenkerken die mij pas echt omver bliezen. Hij was in staat om mijn gedachten te lezen en de nabije toekomst te voorspellen op een manier die ik niet kon verklaren. Ik voelde me echt prettig ongemakkelijk toen hij zoveel persoonlijke informatie leek te weten, maar het was ongelooflijk fascinerend om te zien.

Al met al was de show van John Negenkerken een geweldige ervaring die ik nooit zal vergeten. Ik ben blij dat ik de kans had om zijn geweldige goocheltrucs en mindfuck-stunts te zien en ik raad hem zeker aan aan iedereen die op zoek is naar een unieke en verbluffende ervaring.