Als u op zoek bent naar een professionele en ervaren muntengoochelaar, dan is John Negenkerken een uitstekende keuze. John is een zeer getalenteerde en bekroonde goochelaar, met een oa specialisatie in goochelen met munten en geld

Als muntengoochelaar is John in staat om verbazingwekkende trucs uit te voeren met munten, die uw gasten zullen verbluffen. Hij kan munten laten verdwijnen, verschijnen en van de ene hand naar de andere laten reizen zonder dat iemand het doorheeft. Zijn vaardigheden als goochelaar worden aangevuld door zijn uitstekende presentatie en interactie met het publiek, waardoor uw gasten een onvergetelijke ervaring zullen hebben.

Het inhuren van John Negenkerken als muntengoochelaar kan een waardevolle toevoeging zijn aan verschillende evenementen, zoals bedrijfsbijeenkomsten, beurzen, bruiloften, verjaardagsfeestjes en nog veel meer. Met zijn jarenlange ervaring en professionele aanpak kan hij zich gemakkelijk aanpassen aan verschillende settings en situaties.

Als u John Negenkerken wilt inhuren als muntengoochelaar voor uw evenement, kunt u rechtstreeks contact met hem opnemen via zijn website of social media-kanalen. U kunt zijn beschikbaarheid bespreken en meer informatie krijgen over zijn diensten en tarieven. Door John in te huren, kunt u er zeker van zijn dat uw gasten een geweldige tijd zullen hebben en nog lang zullen nadenken over de ongelooflijke munttrucs die ze hebben gezien.

Muntengoochelaar John Negenkerken inhuren
neem eens vrijblijvend contact op.

De rondlopende goochelaar | Hilversum | Facebook

Naast goochelen met munten en geld geeft John ook een leuke interactieve act (Cabaret Casino Magic) over zakken rollen, valsspelen en comedy op bedrijfsfeesten.

goocheltrucs met geld op een podium of als amusement, enkele sterke punten zijn:

  1. Intrigerend en spannend: Mensen zijn vaak gefascineerd door geld, en goochelen met geld is een spannende en intrigerende ervaring z voor het publiek. Het kan zal verrassen en hen laten nadenken over hoe de trucs worden uitgevoerd.
  2. Een unieke ervaring: Goochelen met geld is een unieke en gedenkwaardige ervaring  voor het publiek. Het kan hen vermaken en hen iets bieden dat ze niet vaak zien.
  3. Toont vaardigheid en vakmanschap: John moest hard werken en veel oefenen om zijn vaardigheden te perfectioneren. Een getalenteerde goochelaar kan met gemak indrukwekkende trucs uitvoeren en het publiek verbazen.
  4. Educatief gehalte: Goochelen met geld kan educatief zijn, omdat het kan helpen om financiële concepten en principes te illustreren, zoals hoe geld kan worden vermenigvuldigd of hoe het kan worden beschermd tegen diefstal. ik mocht voor diverse banken optreden zoals de Nederlandse Bank, De Rabobank, ING en andere banken.
  5. Kan creativiteit en innovatie bevorderen: Het bedenken en uitvoeren van nieuwe goocheltrucs met geld kan creativiteit en innovatie bevorderen. Het kan goochelaars uitdagen om nieuwe manieren te vinden om geld te manipuleren en het kan nieuwe ideeën genereren die kunnen worden toegepast in andere gebieden.