Camping goochelaar (goochelaar camping)

Tijdens vakanties zoals de voorjaarsvakantie, paas- en pinksterweekend, zomervakantie en de herfstvakantie is John de rondlopende goochelaar in te zetten als goochelaar op de camping. Hij wordt ook wel de camping goochelaar genoemd. Uiteraard is hij ook in te zetten in een ander vrijetijdspark.

De camping goochelaar heeft veel ervaring met het goochelen voor kinderen en volwassenen tijdens hun welverdiende vakanties.

Campingtrucs
Het unieke van de Camping goochelaar is dat zijn camping trucs op maat gemaakt worden naar het jaargetijde en met de spullen die je vaak op campings vindt.
Bijvoorbeeld tijdens de zomervakantie is het leuk om te goochelen met tentharingen, tenttouw, het onderzeil van een tent of spullen die in een vakantiehuisje aanwezig zijn.

 

De camping show
De campingshow (familie voorstelling) is multi inzetbaar en kan zowel binnen als buiten gespeeld worden.
Tijdens de campingshow gaan we samen met Sjaakie de wonderhaan kamperen, maar natuurlijk gaat alles fout. Alle campinggasten kunnen meehelpen om alles weer op orde te brengen zodat John en Sjaakie ook een topvakantie kunnen beleven.

De restaurant voorstelling
De voorstelling in het camping restaurant is op diverse manieren in te zetten, bijvoorbeeld als een dinershow.
Uw gasten worden op ludieke manier ontvangen, hierna ga ik gezellig langs de tafels goochelen en als afsluiter is er de grote finale.
Dit programma hindert uw reguliere gasten niet en is er op gemaakt om iedereen langer binnen te houden zodat ze meer zullen besteden.

 

De camping kantine voorstelling
De voorstelling in de camping kantine is op diverse manieren in te zetten, bijvoorbeeld als een borrelshow.
Gezellig langs de tafels goochelen en als afsluiter is er de grote finale (weer eens wat anders dan bv bingo).
Dit programma hindert uw reguliere gasten niet en is er op gemaakt om iedereen langer binnen te houden zodat ze meer zullen besteden.

 

Tevreden gasten
Een optreden van de camping goochelaar houdt uw gasten tevreden bij regen en zonneschijn,
van jong tot oud. Het is zelfs mogelijk dat deze Camping goochelaar meer omzet in de kantine genereert . Vraag hiervoor naar de mogelijkheden. Het is zo uniek dat u een echte winstpakker in handen heeft.

Recreatie huisjes
Recreatieparken zoals Landal Greenparks, Center Parcs en de Roompot weten wat de Camping goochelaar kan betekenen voor hun bedrijf!

Contact
Meer weten? Neem dan nu contact op of bel met camping goochelaar John op: 06-50574439.