Goochelaar nl doet
Op 10 maart is het weer zover. De actie Nl doet gaat van start. Dit is de grootste vrijwilligersactie van Nederland samen met goochelaar Nl doet.

Actie

De Rondlopende Goochelaar NL doet is al jaren actief tijdens deze actie.
Vaak word ik dan door bedrijven ingehuurd die mij sponsoren om aan de slag te gaan bij organisaties die het zelf niet kunnen betalen.
Het leuke ervan is dat mensen op deze manier gestimuleerd worden om actief te zijn.
De voldoening is dan ook groter als je een glimlach op de gezichten van mensen kunt toveren die je anders nooit ontmoet zou hebben.

NL doet

NL doet stimuleert mensen en vrijwilligers om de handen uit de mouwen te steken bijvoorbeeld voor het schoffelen van bloemperken of om bejaarde mensen te bezoeken. Hiervan weet ik uit ervaring dat het bijzonder leuk is.
Verdere activiteiten zijn het begeleiden van verstandelijk beperkten naar bijvoorbeeld de winkels in de stad.

Goochelaar NL doet

Als Rondlopende Goochelaar NL doet werd ik vorig jaar ingezet om bij verstandelijk beperkte mensen rondlopend te goochelen.
Deze doelgroep begrijp ik bijzonder goed want voordat ik goochelaar werd heb ik eerst 20 jaar Multi-Vlaai winkels gehad en daarvoor was ik gediplomeerd kok in tehuizen en instellingen met ouderen en verstandelijk beperkten.
Vandaar dat deze doelgroep grote empathie bij mij heeft!

 

Budget

Mocht je mij een keer nodig hebben en het budget is misschien wat beperkter, neem dan gerust contact met mij op.
Ik heb als Rondlopende Goochelaar een speciaal goede doelen tarief in het leven geroepen.

Met zijn allen

Kortom zullen we met z’n allen op 9 en 10 maart de handen uit de mouwen steken en voor een ander een glimlach op het gezicht goochelen!

Wilt u meer weten over nl doet kijk dan hier op deze pagina.