Senioren Voorstelling

Toen was geluk heel gewoon

Bedankt voor uw interesse in mij als goochelaar voor de senioren voorstelling!
De naam van deze leuke centrale voorstelling genaamd “toen was geluk heel gewoon”.

Inhoud van de Senioren voorstelling

Tijdens deze senioren voorstelling goochel ik veel, vertel anekdotes over vroeger en er is zelfs een hilarische.  buikspreek act met gulle lach gegarandeerd.
Om het aantrekkelijk te maken voor ouderen zijn veel dingen interactief. Zij kunnen aan veel elementen gezamenlijk deelnemen vanaf hun zitplaats.
De voorstelling “toen was geluk heel gewoon” is er voor iedereen (senioren en hun begeleiders) ongeacht lichamelijke of geestelijke beperkingen.

U hoeft niets te doen

John neemt zelf alles mee om deze voorstelling tot een succes te maken.
U hoeft niets te doen behalve genieten!

u kunt deze betaalbare voorstelling op drie manieren inzetten:

1. Voorstelling van 1 uur achter elkaar: prijs op aanvraag.
2. Voorstelling van 2 keer een half uur met een pauze van 15 minuten:  prijs op aanvraag.
3. Een centrale voorstelling van 1 uur, 15 minuten pauze en 45 minuten rondlopend goochelen: prijs op aanvraag.

Rondlopend goochelen voor senioren

Uiteraard is het ook mogelijk om alleen rondlopend te goochelen,
of de voorstelling uit te breiden met 1, 2 of zelfs rondlopend tafel goochelen voor senioren.

Meer weten?

neem dan nu contact op via het contactformulier of bel met 0650574439

voorstelling voor senioren

 

Speelvlak minimaal 3 x 3 meter in ontmoetingsruimte, podium of aula.

aantal senioren per voorstelling in overleg.

Geluid John zorgt zelf voor een geluidsinstallatie voor zijn stem,

maar wil graag gebruik maken van één rechthoekige tafel (bureauformaat) en een stoel.

Opbouwtijd 20 minuten

Afbreektijd 10 minuten

Meer weten of boeken bel: 06-50574439 of neem contact op via het contactformulier ovv Toen was geluk.

lachen tijdens de voorstelling voor senioren

Senioren voorstelling een goed idee!

Als het gaat om theater en live entertainment, worden senioren vaak over het hoofd gezien als publiek. Echter, het organiseren van senioren voorstellingen kan veel voordelen bieden voor zowel de senioren zelf als de organisatoren en artiesten. In dit artikel zullen we deze voordelen nader bekijken en waarom senioren voorstellingen een belangrijke plek verdienen in de culturele sector.

  1. Het biedt sociale verbinding Een van de grootste voordelen van senioren voorstellingen is dat het sociale verbinding biedt. Veel senioren kunnen zich geïsoleerd voelen naarmate ze ouder worden en minder actief zijn. Door een live voorstelling bij te wonen kunnen ze anderen ontmoeten en nieuwe vriendschappen opbouwen. Daarnaast biedt het een gelegenheid voor familie en vrienden om samen te komen en een cultureel evenement bij te wonen.
  2. Het verbetert de mentale gezondheid Senioren voorstellingen kunnen ook bijdragen aan de mentale gezondheid van senioren. Door deel te nemen aan culturele activiteiten, blijven senioren mentaal actief en stimuleren ze hun brein. Daarnaast kan een live voorstelling hen een gevoel van voldoening geven en bijdragen aan hun algehele welzijn.
  3. Het biedt een culturele ervaring Senioren hebben vaak veel ervaring en hebben veel meegemaakt in hun leven. Ze hebben de wereld zien veranderen en kunnen het waarderen wanneer hun eigen culturele achtergrond op het podium wordt weergegeven. Door senioren voorstellingen te organiseren, biedt het een mogelijkheid om culturele uitwisseling te bevorderen en verschillende generaties te verbinden.
  4. Het ondersteunt de culturele sector Het organiseren van senioren voorstellingen kan ook bijdragen aan de ondersteuning van de culturele sector. Vaak wordt het culturele aanbod aangepast aan jongere generaties, terwijl senioren ook graag willen deelnemen aan culturele activiteiten. Door een senioren voorstelling te organiseren, kan de culturele sector een breder publiek bereiken en hun inkomsten verhogen.
  5. Het kan een unieke artistieke uitdaging bieden Senioren voorstellingen kunnen ook een unieke artistieke uitdaging bieden voor artiesten. Senioren hebben vaak verschillende interesses en perspectieven dan jongere generaties. Door een voorstelling speciaal voor senioren te maken, kunnen artiesten nieuwe artistieke wegen verkennen en hun horizon verbreden.

In conclusie bieden senioren voorstellingen vele voordelen voor zowel senioren zelf als de organisatoren en artiesten. Het kan sociale verbinding bieden, de mentale gezondheid verbeteren, een culturele ervaring bieden, de culturele sector ondersteunen en een unieke artistieke uitdaging bieden. Het is daarom belangrijk dat de culturele sector meer senioren voorstellingen organiseert en senioren als een belangrijk publiek blijft beschouwen.

 

Vragen stel ze gerust!

bel: 06-50574439 of neem contact op via het contactformulier ovv Toen was geluk.