Rondlopende goochelaar nieuwjaarsreceptie 2019

De Rondlopende Goochelaar John Negenkerken is al meer dan 17 jaar een graag geziene gast op de nieuwjaarsreceptie van bedrijven, verenigingen en particulieren. Hij is de enige goochelaar die, speciaal voor oud en nieuw, ieder jaar weer een aantal unieke en persoonlijke belevingen creëert. Deze laat hij alleen tijdens de maand januari zien op de diverse
nieuwjaarsrecepties en nieuwjaarsborrels.

7 Garanties van de Nieuwjaars goochelaar

*De Nieuwjaars goochelaar is geschikt voor iedereen

*Unieke Nieuwjaars goocheltrucs en illusies die u nergens anders ziet

*Onopvallend aanwezig op uw nieuwjaarsbijeenkomst

*Een extra verrassing ter gelegenheid van de start van het nieuwe jaar (2019)

* Geen reiskosten door heel Nederland

* U ontvangt onze afspraken op papier

* Een gulle lach is gegarandeerd!

Goochelaar nieuwjaarsborrel 2019

Tijdens de nieuwjaarsborrel van een bedrijf, vereniging of  vriendenclub wordt er vaak getoost op het nieuwe jaar.

Omdat dit meestal een staande gebeurtenis is met een drankje in de hand, heeft De Rondlopende Goochelaar trucs gemaakt die ook werken als u slechts één hand beschikbaar heeft.

Nieuwjaars receptie vereniging

Op de nieuwjaarsbijeenkomst van de diverse verenigingen die Nederland telt, komt De Rondlopende Goochelaar met een verrassend Goochel Pakket voor jong en oud.

Als u interesse heeft, krijgt u een gratis verrassing voor ieder lid van uw vereniging. Hiermee gaan uw leden, het bestuur en de genodigden het nieuwe verenigingsjaar in met een gulle lach.

Dit is een garantie die De Rondlopende Goochelaar u graag wilt geven!

Nieuwsgierig? Neem even contact op, dan vertel ik het u graag.

Goochelaar nieuwjaarsreceptie bedrijf

Het is weer de tijd van het jaar om voor uw bedrijf een mooie nieuwjaarsreceptie te organiseren.

De catering is geregeld, uw Nieuwjaars speech is geschreven,  maar u zoekt nog een mooie aanvulling voor uw feestavond. U wilt iets dat onopvallend aanwezig is, doch stijlvol en ludiek is. Als suggestie raad ik u aan contact op te nemen met de originele Rondlopende Goochelaar John Negenkerken.

Ik heb het genoegen gehad om vroeger op te mogen treden voor bedrijven, gemeentes en ministeries met een hoog vip gehalte. Zoals u mag verwachten bij dit soort gelegenheden, is discretie 100% gegarandeerd.

Meer weten? Dan vraag ik u contact op te nemen met John Negenkerken De Rondlopende Goochelaar, via het contactformulier of telefonisch via 06-50574439.

Nieuwjaars goochelaar 2019

Uw nieuwjaarsborrel met De Rondlopende Goochelaar (ook wel tafel goochelaar of close-up goochelaar genoemd) is een gegarandeerd succes op uw nieuwjaarsbijeenkomst van 2019. Het is geschikt voor iedereen en voor iedere gelegenheid, of dit nu de Nieuwjaars receptie is voor uw bedrijf, nieuwjaarsborrel van de vereniging of nieuwjaarsbijeenkomst van de buurt is!

Met oliebollen, champagne en De Rondlopende Goochelaar luidt u 2019 in met een betoverende knal!

John bellen

06 50574439

U kunt mij bellen tussen

Maandag en vrijdag van 8:00 – 18:00

Email

info@derondlopendegoochelaar.nl

Volg mij op Facebook