Goochelaar Amsterdam

Goochelaar Amsterdam

For english klik here

Amsterdamse goochelaar John is de persoon die u wilt meemaken op uw bijeenkomst! Door zijn verfijnde interactie met het publiek is John de topklasse goochelaar, ijsbreker en ras entertainer van Amsterdam. Heeft u een leuk feest op één van de mooie locaties die Amsterdam rijk is? En zoekt u daarvoor een echte professionele goochelaar als entertainment? Kies dan voor Goochelaar Amsterdam.

Multi inzetbaar

Onze Amsterdam goochelaar is te boeken door bedrijven en particulieren voor bijvoorbeeld een jubileum, bedrijfsbijeenkomst en bruiloften.

Of u nu zoekt naar een gezellige tafelgoochelaar Amsterdam, rondlopende goochelaar, podium goochelaar,  bijzondere kindergoochelaar of een combinatie van bovengenoemden…. Goochelaar Amsterdam is de goochelaar voor uw feesten, partijen & evenementen in de regio van Amsterdam, Noord-Holland.

Goochelaar hoofdstad

In de provincie Noord Holland is onze magiër het meest actief op evenementen, beurzen in de RAI, diverse (bedrijfs) bijeenkomsten en verjaardagsfeesten. In de hoofdstad van Nederland, Amsterdam kunt u Goochelaar John boeken als topentertainer voor het magische vermaak van uw gasten.

Amsterdamse goochelaar valt in de prijzen

Goochelaar John heeft meerdere goochelaar-prijzen gewonnen (vakprijzen) doordat hij bij zijn publiek altijd de juiste snaar weet te raken. Hij biedt mooie goocheltrucs gecombineerd met onvervalste Amsterdamse humor, vingervlugheid en veel interactie. Iedereen beleeft gegarandeerd vele hilarische momenten!

Bekende Amsterdammers

Door zijn jarenlange ervaring haalt u topentertainment naar Amsterdam.

Bekende Amsterdammers die hij tot nu toe verwonderde zijn onder andere: oud burgemeester Job Cohen, Jack van Gelder, Sjaak Swart. Hij verzorgde optredens in de Amsterdam Arena voor Ajax en was te zien in theater Carré.

Jeugdvoorstelling (jeugdshow) Amsterdam

Onze goochelaar heeft veel ervaring met het optreden voor jongeren. Zowel de gemeente Amsterdam, diverse stadsdelen en bedrijven hebben hem al ingezet voor diverse projecten en voorstellingen. Voor meer informatie en prijzen kijkt u het beste hier.

Contact

Neem eenvoudig en vrijblijvend contact op met de goochelaar van Amsterdam via het contactformulier of bel goochelaar Amsterdam niet op netnummer 020 Amsterdam maar op 06-50574439.

Graag tot ziens op uw bijeenkomst in Amsterdam!

Tafel goochelaar

Tafel goochelaar Amsterdam

Plaatsen in en rond de hoofdstad waar goochelaar Amsterdam graag optreedt zijn:

Amsterdam · Buikslootermeer · Driemond · Durgerdam · Holysloot · Nieuwendam · ’t Nopeind · Oud Osdorp · Ransdorp · Ruigoord · Schellingwoude · Het Schouw · Sloten · Sloterdijk · Zunderdorp

De gemeente Amsterdam heeft zeven magische stadsdelen:

Centrum, Nieuw-West, Noord, Oost, West, Zuid en Zuidoost

Goochelaar Rondvaartboot Amsterdam, Lido Tropenmuseum, Eye, Paleis op de Dam. 

Voor een rasechte amsterdamse goochelaar kijkt u ook eens hier: https://123goochelaar.nl/goochelaar-amsterdam/