John Negenkerken presenteert de Online voorstelling “Dichterbij”

online voorstelling “Dichterbij”

Transformeer uw saaie winteravonden in een avond vol vermaak en mysterie! Tijdens de online voorstelling “Dichterbij” zit u in het comfort van uw eigen huis dicht met uw neus op de wonderwereld van Mentalist John Negenkerken.

Terwijl de regen buiten tegen de ramen klettert en de maan achter de wolken schuilt, ervaart u wat het is om de tijd te beïnvloeden, lichaamstaal te lezen en u leert zelfs om een object met uw gedachten te laten bewegen zonder dat u dit aanraakt!

Samen gebruiken we iemands zesde zintuig om een “klassieke moord” op te lossen én John zal zelfs proberen de gedachten van een aantal van u te lezen. Veel persoonlijker en dichterbij dan met deze online voorstelling wordt het niet!

Speeldata: Speeldata online voorstelling ‘Dichterbij” 2022

 • 26 januari uitverkocht
 • 2 februari  uitverkocht
 • 9 februari uitverkocht
 • 16 februari nog 8 plaatsen beschikbaar
 • 23 februari
 • 2 maart nog enkele kaarten beschikbaar

Hoe werkt het?

 • Kaartjes kosten 20,- euro per scherm. Je kunt dus met de hele familie meedoen en kijken naar de show als je op één computer of laptop inlogt.
 • De voertaal van de voorstelling is Nederlands
 • Alle shows beginnen om 19.30 uur Nederlandse tijd.
 • Tijdsduur is 50 minuten.
 • Kijkt u vanuit het buitenland, gebruik dan de tijdzone converter: https://www.thetimezoneconverter.com
 • Als u een kaartje wilt kopen voor de show stuur dan een mailtje o.v.v. “Dichterbij” samen met uw telefoonnummer en ik stuur u een tikkie.
  Nadat u deze betaald heeft stuur ik u de inlogcode voor Teams alsmede een klein lijstje met spullen die u klaar mag leggen om mee te doe op de avond van de show.

Microsoft Teams: Heeft u nog geen Teams account?
Het is gratis en supereenvoudig om hier te downloaden. Klik 15 minuten voor aanvang van de voorstelling op de link (die u na uw betaling ontvangen heeft) en u wordt in de wachtkamer geplaatst zodat we iedereen kunnen inchecken voor “Dichterbij” de online voorstelling. Uw videocamera zal aanstaan maar uw microfoon staat op mute bij aanvang. Van tijd tot tijd vraagt John Negenkerken U om uw microfoon aan te zetten zodat we kunnen testen of hij uw lichaamstaal kan lezen of uw keuzes kan voorspellen voordat u zelf een keuze gemaakt heeft. Wellicht voorspelt hij zelfs de toekomst?

Bovenstaande reactie is opgenomen tijdens een show voor expats in Nederland. U kunt de show op verzoek met een groepje ook in het Engels boeken.

Vragen?
Voor vragen of om uw datum te boeken, neem contact op met John via info@derondlopendegoochelaar.nl

Als u op zoek bent naar een aankomend online of life zakelijk of privé event, stuur dan een email via bovenstaand emailadres.

De Kleine lettertjes:
“Dichterbij” de voorstelling kan worden opgenomen en foto’s of video’s hieruit mogen voor promotionele doeleinden gebruikt worden. Iedere aankoop is permanent. Restitutie is vanwege de beperkte oplage niet mogelijk.

Stuur mij een bericht:

Neem hieronder contact op. Stel je vraag of vraag een gratis offerte aan.

John bellen

06 50574439

Wilt u graag snel contact met mij hebben?

Vul dan hieronder uw gegevens in en ik zorg ervoor dat wij z.s.m. contact hebben (meestal binnen 2 uur).U kunt mij bellen

Dagelijks tussen
08:00 - 21:00
op het nummer: 06 505 74 439

Email

U kunt het contactformulier gebruiken.