Corona veilig optreden

John Negenkerken van De Rondlopende Goochelaar heeft een oplossing gevonden om corona veilig op te treden. Bij deze COVID-19 oplossing wordt er natuurlijk rekening gehouden met de door het RIVM gestelde veiligheidseisen. We hebben meerdere optredens voor u in de aanbieding zonder lichaamscontact en de anderhalve meter social distancing wordt toegepast.

Optie 1: Virtueel optreden

John Negenkerken kan voor u een virtueel corona veilig optreden verzorgen. Hij maakt hierbij gebruik van Zoom of Skype. Deze voorstellingen worden voor u op maat gemaakt en zijn natuurlijk waar mogelijk interactief.

Hoe werkt een virtueel optreden

Allereerst neemt u telefonisch contact op met John Negenkerken de Rondlopende Goochelaar.Tijdens dit gesprek bespreken we op welk tijdstip en wanneer het virtuele optreden mag beginnen. Graag wil John van u weten wat de reden is van het optreden, m.a.w. is er bijvoorbeeld iemand jarig, betreft het een jubileum of een teammeeting waarbij het team virtueel geënthousiasmeerd mag worden. Hierna wordt de datum en het tijdstip voor het virtuele optreden ingepland. Op de dag van de virtuele show logt u in met de door u verkregen code voor Zoom. Het leuke van het gebruik van Zoom is dat u de virtuele voorstelling via 100 verschillende computers, laptops en mobiele telefoons kunt bekijken en er aan mee kunt doen. De virtuele voorstelling is zeker ook interactief en er wordt veel gelachen en natuurlijk gegoocheld. Uiteraard is het wel belangrijk dat u zelf de 1,5 meter afstand tot uw familie, vrienden en collega’s kunt garanderen.Tien minuten voor de virtuele voorstelling is John live op het internet aanwezig om u welkom te heten. Daarna zal de show van start gaan.

Tijdsduur virtuele voorstelling

De gemiddelde tijdsduur van een virtuele voorstelling is 30 tot 45 minuten.

Meer weten? Meer weten over een virtuele voorstelling voor uw gelegenheid? Neem dan nu contact op met John Negenkerken. U kunt hiervoor het contactformulier gebruiken, maar persoonlijker is het om elkaar telefonisch te spreken op 06-50574439 of via Skype.

virtueel optreden tijdens de corona crisis

Optie 2: Corona veilig Podium Optreden

Een podium optreden kenmerkt zich altijd al door de afstand tot het publiek. Dit is natuurlijk helemaal een uitkomst in een tijd waarin we enige afstand tot elkaar moeten houden. Een podium optreden is dus ideaal voor de anderhalve meter maatschappij. Stelt u zich eens voor dat het hele gezelschap tegelijk bij de neus genomen wordt met goocheltrucs waaraan iedereen mee kan doen.

Meer weten over een corona veilige podium voorstelling voor uw gelegenheid, neem dan nu contact op met John Negenkerken. U kunt hiervoor het contactformulier gebruiken, maar persoonlijker is het om elkaar telefonisch te spreken op 06-50574439 of via Skype.

corona veilig optreden www.derondlopendegoochelaar.nl
Corona veilige kindergoochelaar

Optie 3: Corona veilige kinderverjaardag

John verzorgt voor uw (klein)kind een onvergetelijke verjaardag. Natuurlijk is het de bedoeling dat John op anderhalve meter van de kinderen en volwassenen zijn bijzondere goocheltrucs laat zien. Hij zal ervoor zorgen dat deze kinderverjaardag onvergetelijk wordt voor uw jarige Job of Jet! De inhoud van de voorstelling zal bestaan uit goochelen en buikspreken en is al te boeken vanaf 350,- euro binnen een straal van 50 kilometer vanaf Hilversum. Als Schoolgoochelaar heb ik zeer veel ervaring met kinderen in de basisschoolleeftijd. Kijk maar eens op: www.schoolgoochelaar.nl of kinderboekenweekshow.nl.

Virtuele kinderverjaardag virtueel kinderfeest

Natuurlijk kan het bovenstaande optreden voor uw kinderverjaardagsfeest ook via het internet met gebruik van Zoom gegeven worden. Alles wat u nodig heeft is een webcam en een pc. Voor een virtueel kinderfeest geldt een aangepast tarief.

Meer weten over een corona veilig kinderoptreden voor uw gelegenheid, neem dan nu contact op met John Negenkerken. U kunt hiervoor het contactformulier gebruiken, maar persoonlijker is het om elkaar telefonisch te spreken op 06-50574439 of via Skype.

Optie 4: Corona veilig Huiskamer optreden

Als u een medium tot grote huiskamer heeft dan kan ik voor u een corona veilige voorstelling verzorgen. Een echte beleving waarin veel gelachen en natuurlijk gegoocheld wordt. Meedoen kan ook en er valt voor iedereen wel iets persoonlijks te beleven! De condities bespreek ik graag met u. Mocht u zich afvragen wat de regels voor groepsvorming zijn op de datum van het optreden dan kunt u altijd op de site van het rivm terecht.

Meer weten over een corona veilig huiskamer optreden voor uw gelegenheid, neem dan nu contact op met John Negenkerken. U kunt hiervoor het contactformulier gebruiken, maar persoonlijker is het om elkaar te spreken op 06-50574439 of via Skype.

Corona vrije familie voorstelling
Corona veilige kindergoochelaar

Optie 5:Corona veilig optreden tuinfeest

Als u een tuin heeft, dan kan ik voor u een corona veilige voorstelling verzorgen. Een echte magische buitenbeleving waarin veel gelachen en natuurlijk gegoocheld wordt. Meedoen kan ook en er valt voor iedereen wel iets persoonlijks te beleven! De condities bespreek ik graag met u.

Meer weten over een corona veilig kinderoptreden voor uw gelegenheid, neem dan nu contact op met John Negenkerken. U kunt hiervoor het contactformulier gebruiken, maar persoonlijker is het om elkaar telefonisch te spreken op 06-50574439 of via Skype.

Meer mogelijkheden?

Uiteraard zijn de hierboven beschreven mogelijkheden slechts voorbeelden. Ik ga graag met u in gesprek om in deze tijden van coronacrisis een zo mooi mogelijk feest te verzorgen. Uiteraard binnen de richtlijnen van het RIVM. Uw en mijn veiligheid staan uiteraard bij alles wat ik doe voorop!

Ik hoop u snel te mogen betoveren!

John Negenkerken de goochelaar

informatiefilmpje gefilmd voor de corona, COVID-19 tijd 🙂

Ik was als goochelaar te gast in Utopia

John was te gast in diverse tv programma’s.

Stuur mij een bericht:

Neem hieronder contact op. Stel een je vraag of vraag een gratis offerte

John bellen

06 50574439