MEER RENDEMENT MET MINDER MOEITE!

Beurs goochelaar John Negenkerken zorgt ervoor dat uw boodschap of uw product op de beurs de aandacht krijgt die het verdient! Dit doet hij op een creatieve en doeltreffende wijze die van beurs tot beurs sterk afhangt van de vraag en het doel van de organisatie.

Een gedegen voorbereiding op uw beurs.

Meetbaar resultaat.

Beurstraining van uw stand bemanning.

Het aantrekken van prospects.

Het vasthouden van prospects.

Naar de beurs met uw product of dienst vindt u spannend? De beurs goochelaar kan u helpen!

De beursgoochelaar brengt uw bedrijf op een doeltreffende manier onder de aandacht. Tevens denkt hij mee hoe dit goed te doen.

Hoe krijg ik meer klanten? De beursgoochelaar weet raad!

Is mijn budget voldoende om impact te maken? De beursgoochelaar kan u met bijna ieder budget helpen er het meeste rendement uit te halen!

Omdat uw toekomstige klanten niet uit zichzelf de beursstand binnenlopen is het raadzaam om eens GRATIS met beursgoochelaar John Negenkerken te overleggen!

Maak nu contact met beursgoochelaar John of lees hier meer over zijn op beurs optredens toegespitste voor de rest van Europa.

Hallo John, Jullie hebben prima werk geleverd op de 50 plus beurs 2010 in de Jaarbeurs in Utrecht voor de gezamenlijke stand van de belangenorganisatie NVVS en professionals in de zorgverlening voor slechthorende en dove mensen, de Nationale Hoor Stichting, Oorakel, de Riethorst en FENAC.

Op een fijnzinnige manier hebben jullie mensen duidelijk gemaakt dat minder goed of zeer slecht horen bij het leven hoort en niets is om je voor te schamen. Jullie act’s waren op maat gemaakt voor onze doelgroep en vele mensen kwamen over de drempel met jullie kennis van zaken en humor.

Wij kregen mede dankzij de goede samenwerking met jullie honderden mensen over de drempel in onze stand voor objectieve informatie. De beurs was voor ons succesvol. Succes met jullie werk!

Beste John, Onze feestavond met jou als rondlopende goochelaar is een enorm succes geweest. Het oogst veel bewondering hoe je hebt meegedacht in de aanloop naar ons feest. Op de avond zelf heb je een ieder van ons bedrijf verwonderd en laten lachen met je unieke vorm van goochel-entertainment! John nogmaals enorm bedankt.
Goedemorgen John, Mede namens het bestuur wil ik je nog nageven dat je optreden zaterdag op de boot door ons en de feestgangers bijzonder op prijs is gesteld. De kwaliteit van de trucs en je presentatie streden daarbij om de voorrang. Je inzet was een goede bijdrage aan de fijne sfeer en het plezier van die dag.
Dank en misschien tot ziens, waar dan ook.
John is geen doorsnee goochelaar. Hij laat het gewone goochelen ver achter zich en laat je geloven dat wonderen echt bestaan!
Goedemiddag John, Langs deze weg wilde ik je nog even laten weten dat 11 december mede dankzij jouw aanwezigheid een zeer geslaagde avond was! Erg bedankt voor je positieve invulling van het stuk “MAGIC” op deze avond. Paste erg goed in het thema “Together we create MAGIC”.

Stuur mij een bericht:

Neem hieronder contact op. Stel je vraag of vraag een gratis offerte aan.

John bellen

06 50574439

Wilt u graag snel contact met mij hebben?

Vul dan hieronder uw gegevens in en ik zorg ervoor dat wij z.s.m. contact hebben (meestal binnen 2 uur).


7 + 2 =

U kunt mij bellen

Dagelijks tussen
08:00 - 21:00
op het nummer: 06 505 74 439

Email

U kunt het contactformulier gebruiken.